Kako se trenutno osećate?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nije baš tako kao što veliš Death. yes3 Svi ti tajkuni su se obogatili zahvaljujući privilegijama, režim ih je stvorio, inače da nije tako, bili bi nesposobnjakovići koji bi rovarili po kontejnerima. Posle petooktobarske revolucije, samo su promenili dres, uz ponizno ljubljenje cipela u strahu da ne ostanu bez svoje imovine. Svoj kapital su napravili na guzove. Ali sad je dosta, kiptim od snage, ja ću biti taj mesija koji će narodu pokazati put izbavljenja, postaću besmrtan, i sigurno ću biti opevan u epskim pesmama jednog dana. yes3 :lol:

Hoćeš, bićeš opevan. Ajd sad... kreni na poso.

Kubura-za-Deliju.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nema Ruse od toga ništa. Delija je jak samo na rečima kao i ovi na vlasti. On sad samo pokušava da proveri ko bi ga sa foruma opevao jer sa druge strane zna da kad bi ispunio svoj san i politički se angažovao ni u svojoj ulici ne bi pobedio stink.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
E moj Ruse, umesto da mi pomažeš, ti bi da mi odmažeš. Ovaj Death pa sumnja u moje namere, a i on je u fazonu: ''Gledaj svoja posla i ne zameraj se nikome''. Misli da će neko drugi da mu donese slobodu, umesto sam da se izbori za nju. stink. Zabola me đoka za vaše palamudansko mišljenje o meni. stink. Mene glas pravde uvek pokreće, to mi je svetla vodilja, i kad osetim da je trenutak, uvek kriknem glasom pravednika, takvog me sam Bog dade. yes3 stink.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nema Ruse od toga ništa. Delija je jak samo na rečima kao i ovi na vlasti. On sad samo pokušava da proveri ko bi ga sa foruma opevao jer sa druge strane zna da kad bi ispunio svoj san i politički se angažovao ni u svojoj ulici ne bi pobedio stink.

Ma oče on, ne znaš ti. To je Smederevac, i deda mu taki bio. Ustvari njegov deda je digo ustanak u Srbiji samo to nikada nije priznato jer je šteta od njegovog igranja sa šibicama bila mnogo veća za Srbe nego za Švabe. Digo u vazduh po tvrđave, Smederevo sravnio sa zemljom, neki od poginulih su čak skupljali po Kovinu, lansiro ih preko Dunava. I kad je to propalo jer nisu računali da Švabe imaju toliko municije, komunjare poslije mjesec dana na brzinu izrežiraju da pijani Žikica Španac ubije dva nenaoružana srpska žandara koji su se vraćali s posla i zbog velike vrućine svratili u birtiju da se osvježe. Tako je Žikica pobro svu slavu a Deda Delija osto anoniman. Tako je to bilo, slušaj mene, ja znam. Zato ovom malom ni motku u ruke ne treba davati, oma će da uleti negdje i samo štetu i zulum kakav mož da napravi.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Deda mi je bio veliki rodoljub, bio je bogataš po znanju. yes3 Imao je božansku čistotu, srpski seljak koji je imao čast, poštenje i moralnu vertikalu u životu. I mene je zadojio time kao i iskrenim patriotizmom. Danas je takvo vreme da ljudi jureći za materijalnim bogastvima, sve ove vrline gube. yes3

Tema: Osećam se lepo, posle sna koji sam sanjao. Bog mi je došao u snu i rekao mi: ''Delija, srpski junače, novi srpski Jakove, buduća uzvišena elito našeg naroda, tvoje ima biće utkano u našu istoriju, ti si Božiji izabranik i tebi je suđeno da uđeš u predanje''. stink.

Posle ovoga, neću se smiriti dok sve ove ološe ne smestim u buvaru. yes3 stink.

209sy.jpg

Upozorenje: Komentar koji sledi nije baš prikladan za forumaše mlađe od 15 godina. stink.

Pajaci, kreteni, nesposobnjakovići, biće optuženi za veleizdaju države, mamicu im lopovsku, je*aću im kevu. stink. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, trojica te savetuju šta da uradiš, a ti slušaš sebe, ne valja ti to. stink.

Mene glas pravde uvek pokreće, to mi je svetla vodilja, i kad osetim da je trenutak, uvek kriknem glasom pravednika, takvog me sam Bog dade. yes3 stink.

A jel odavno čuješ glasove ili tek od skoro?:???:

:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, pa sad ga i ti Tito pretjera s tim glasovima, naš Delija je iz Smedereva a ne iz Kovina.

Zabrinuo sam se za njegovo zdravlje, prvo je u snu počeo da čuje božje glasove, a onda i na javi.:beee: Mada mnogo se priča o tome da će se uskoro pojaviti lažni mesija, možda ga upravo gledamo na forumu. :???: stink.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Zabrinuo sam se za njegovo zdravlje, prvo je u snu počeo da čuje božje glasove, a onda i na javi.:beee: Mada mnogo se priča o tome da će se uskoro pojaviti lažni mesija, možda ga upravo gledamo na forumu. :???: stink.

Ma i ti vjeruješ previše i u ono što pišu po tarabama i u Tarabiće. Ono, istina miriše na neki pičvajz, sprema se neka buna i biće gužve velike. A Delija će da bude na pravoj strani, u to sam ubjeđen. Jedino... kad se sve završi i pobjedimo, neš živ ostat od njega:
"Ja se borio, ja krv proljevo, ja oslobodio"
Vidiš da je i sad zino ko vojnička pekara... do riječi ne mož niko da dođe od njega.
Nego najbolje da on ogradi tih par kvadrata što oslobodi pa da možemo da mu začepimo usta, da nas ne smara svojim hvalisanjem. Šta veliš?

Natrag