Kako ovo riješiti

Učlanjen(a)
13.12.2010
Poruka
126
Ja sumnjam na sledece stvari:
1.Nisu svi driveri instalirani
2.Imas virus u racunaru
3.Usb ti nije u redu

Hajde ovako daj nam sceen shot instaliranih drivera i koji xp koristis sp2 ili sp3.
1.My Computer,desni klik,properties,hardware,device manager
2.Ako ti je jak kompjuter instaliraj kaspesrkog internet security 2011 i skeniraj racunar ili skini kaspersky rescue disk pokreni ga iz boota i skeniraj racunar prije dizanja sistema.

Uradi sve ovo pa cemo dalje nastaviti.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ides na desni klik na desktop pa na New/Text Document(notepad) i nazoves ga autorun.inf u njemu upises:
[autorun]
parameter=value
sacuvas to i prebacis ga na USB flash.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
u pitanju je service pack 2 essetova zaštita i mba malware evo slikecaptured.jpg

probao sam i ovo što je rekao nikolajub ali ništa

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
69
Kada otvoriš dole pod Universal Serial Bus controllers treba postojati "Standard Enhanced PCI to USB Host Controller", to znači da su svi portovi USB2.0. Ako to ne stoji dole instaliraj nove drajvere za m .ploču.Ne bi bilo loše da napišeš koju ploču matičnu imaš.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
evo slike portova ima to što si naveo, a matična je starija Gigabyte GA-8IDX Rev 1.0 malo je to sad teže naći drajvere za nju jer je iz 2002 g
captured2.jpg

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ne mozes skinuti drivere za USB2.0 (Win XP ih vec ima), tvoj chipset je veoma star (Intel 845 ICH2), ja mislim da uopste nema USB2.0, pisalo bi na kontroleru da jeste, a poslednji BIOS je izasao krajem 2002. godine, ja mislim da nije ni do kakvih drivera, vec autorun.inf, probaj u notepadu da napravis one sto si ti nasao.

Evo ti driveri za plocu, ali nema nista posebno, pa probaj, mozda i uspe:
Kod:
http://www.gigabyte.rs/products/page/mb/ga-8idx/download/

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
69
Žao mi je, ali izgleda da nemash USB2.0 portove, jer na slici vidim da Enhanced controller ne postoji. A verovatno, pošto ti je starija m.ploča.
Videću dali postoje drajveri....

Natrag