Kako ovo riješiti

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
69
Ko što rekoh, nemaš USB2.0, nego USB1.x. Ako neki medij koji je USB2.0 ubaciš u USB port koji je 1.x , ispisaće ti poruku
The Generic USB Hub is a HI-SPEED USB device
and will function at reduced speed when plugged into a non-HI-SPEED port
.
Zato jedino rešenje , ugradnja USB2.0 karte.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
instalirao sam drajvere opet ništa, što se tiče USB2.0 karte kada poslije obaranja napravim novu instalaciju xp sve radi kako trebabezobzira na navedeni port kojeg nemam da li neka essetova opcija može da isključi autopley usb radi provjere ili ga nešto drugo isključi. Kada ga stavim u računar e na poslu na nekima se pokrene autorun a na nekima ne. Kada mi je usb zaražen i ubacim na svoj pc esset pronađe da je u pitanju virus autorun-a i eliminiše ga odnesem usb na drugi računar tamo ga pokrene, a kd mene bez obzira što je očistio neće

Dodato posle 54 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Hvala svima na trudu uspio sam riješiti problem skinu sam AutoFix.zip sa Microsoft sajta pokrenuo i u Wizard prozoru selektovao USB pokrenuo test i našao da se treba obaviti repair što sam potvrdio sa OK i nakon toga snimio neke fajlove na USB isključio pa ponovo ubacio i pokrenuo se. Ko ima ovakav problem evo i linka o dakle da skine. Pozz

http://download.microsoft.com/download/2/3/2/2326455e-a840-4c61-bc28-3afa1820b240/AutoFix.exe

Poslednja izmena:
Natrag