Kako ovo riješiti

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.440
Probaj naći drajvere za USB i instalirati ih, jer koliko sam uspio vidjeti javlja između ostalog da nema brzine.

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Screenshot (13h 51m 41s).jpgPokusaj namjestiti postavke automatskog pokretanja kao na slici.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ne treba da kliknes na baloncic,a to je obavestenje da je tvoj USB hub u kompu sporiji od Flash-a ili nekog drugog uredjaja koji ubacujes u isti, on ga je prihvatio samo ce sporije raditi.
Druga stvar, sto te ne pita u kom ces programu otvoriti ili prozoru, je zato sto si obrisao autorun.ini sa flash-a, probaj da ga formatiras, ubaci podatke pa probaj ponovo.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ubaci flash, idi u My Computer, nadji flash, desni klik na njega i Properties, kad se otvori box idi na Auto Play karticu i chekiraj donju opciju
Prompt me each time to choose an option.
Izvuci flash pa probaj sad bi trebalo da radi.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Sve sam to uradio ranije nema rezultata na nekom sajtovima pa i ovde neki govore da skidanjem zakrpe za XP microsoft je uradio da se više ne pokreće autorun.ini kod eksternih medija ko što je usb iz siguronosnih razloga radi virusa. Dok drugi tvrde da nema pravog anutoruna za usb već se pravi skripta ubacuje se AUTORUN.INF na root flash drajva koja izgleda ovako
[AutoRun]
OPEN=program.exe
ICON=program.exe
ACTION=pokreni me
a ja sad neznam gde i kako se to radi

Natrag