Idi na tu zastavicu u task baru,pa na nju desni klik,posle klikni na"Open Windows update".Kada se otvori sledeci prozor,sa leve strane imas komandu "Change setings",klikni na to,kada se otvori sledeci prozor,klikni na strelicu u produzetku gde pise"Install Updates automaclly".Izaci ce padajuci meni i klikni na drugi po redu tekst"Downlad Updates butlet me choose....".Onda ce te pitati da izaberes,hoces li i sta da apdejtujes.Taj automatski apdejt traje 2-3 dana,posto se uradi instalacija novog OS-a.Vecina tih stvari ti je potrebno za rad OS-a i pojedinih programa.Inace kad radi automatski apdejt,on se i instalira i posle 10 min. se restartuje,ako ga ti ne odlozis,ali za neke apdejte su potrebni restarti,jer OS tada pri restartu obradi te apdejte.Nije to nista strasno,nego je dosadno nekoliko dana.Zato bi ti preporucio da pustis da to odradi automatski i kad god primetis da ti komp uspori idi desni klik na tu zastavicu i klikni na open.Tu ce ti pokazati koliko apdejta skida i instalira i ako trazi restart,obavezno restartuj.Dok traje restart primeti ce da nesto odbrojava u procentima,pusti to da sve odradi i sam ce da se upali.