Član
- Učlanjen(a)
- 10.12.2009
- Poruka
- 15
uf boki evo jednog "problemcica"za tebe ...vidi ovako ovo sam par puta odradio besprekorno a sad mi krenulo naopako pa sam zapeo imam krekovani eset smart security 4 v 4.0.417.0 koji se sam apdejtuje i besprekorno radi kod prijatelja sam deinstalirao istu tu verziju koja je morala jednom mesecno da se traze paswordi i ubacuju ...elem kada sam ubacio i instalirao krekovan nod znas da na kraju instalacije kaze da se treba restartovati i ceka tvoje uputstvo i tada se prvo krekuje pa restartuje e ovog puta mi je sam komp odmah posle instalacije restartovao i tek onda me za dalje pitao da li cu strict protection o ono dalje sto ide ja tu nisam do kraja odradio nego X samo izasao posto sam svestan da nije pravilno odradio hteo sam da deinstaliram i opet ga instaliram zato sto se sam restartovao...i na moje opste iznenadjenje kad sam potrazio u ad remove njega nije bilo a ima ga u program files i u start programu...u start programu ima i uninstal za njega ali tu kad kliknem on mi kaze da nepodrzava tu radnju zato sto nije pravilno instaliran a kad sam probao da sa funkcijom SHREDER-fast delete(znas od tune up utilitues programa)u program filesu da obrisem dao mi upozorenje da nece sve obrisati i kasnije ce problem da pravi imam i revo uninstaler ali on uninstalira samo ono sto vidi u ad remuve...e pa sad me zivo interesuje kako da deinstaliram takav program koji se do kraja nije instalirao kako treba i nema ga u ad remuve...uf malo opsirno ali nadam se da sam ti lepo objasnio problem...i da cemo jos nekom pomoci sa slicnim problemom ...unapred hvala za trud.