Kako b r e !!!

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
20
OK.
Nisam shvatio ... al nema veze.Nemam da podmirim čak ni polovinu traženog....pozajmiću.A što se systema tiče,BIOS-a konkretno,ako imate par meseci slobodnog vremena za experimente,pored tog boot-a,pročačkajte i ostale stavke.Iznenadiće Vas nešto.....sigurno.

Vidim Boki 71 je postavio dva pr.screna.Htedoh koliko odmah da pitam kako mu to uspeva / korak po korak /....jer,moj ''prt.scr'' funkcioniše sa podignutim sysremom ....bilo koji od windowsa start ''PAINT'' start +''PASTE'' start+CUT start NEW start+PASTE....itd.itd....Probao sam da screnujem prvu stranu desktopa....pre izbora koji ću system da koristim XP/2 radi najbolje sa poker kućama - XP/3 radi sve ostalo - a sedmica je za probe,pre nego što definitivno postane to što bi trebalo / jedini pouzdan OS./
Srećno u N.Godini!---i SVAKO D O B R O !

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Da napravis screenshot potrebno je da pritisnes Alt i PrintScreen i zatim da odes u paint,izaberes edit pa paste i da to sacuvas(file pa save)

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
20
Nažalost.....pisao bih na kineski.....ali,tek trebam u pripravni razred....Shvatio sam-------

A sad---HOĆE LI MI KO POMOĆI,DA SKLOPIM JEDNU SOLIDNU MAŠINU....sve u sklopu teme ''KAKO B R E'' ...dakle,kako bre sklopiti solidnu mahinu,a da ne pređe ionako tanak budžet

Ovo radi....i po iljaditi put ponavljam / sa nekih foruma me izbaciše zato što sam previše dosadan /...moja mahina-pola radi a pola ne radi.Ako treba da se instalira OS....XP....po defaultu....to se namešta u BIOS-u....onda je za instalaciju istog potrebno više od 24.h.Jasnije ne može biti....
Zbog toga,te i takve situacije i tvrdnje,u koju mnogi nisu poverovali,4-5-meseci se ova mahina vukla po servisima....svak je hteo da vidi kako je to moguće....i evo,posle dve godine,ova mahina i dalje radi,brzo i pouzdano......a to što ne radi---nema šanse da proradi i tu je priči kraj.
Ne pokreće 1.Skystar II 2.video TV karticu...3. modem---iako instalacije teku normalno.Zbog modema,koristim USB modem,gde mi nekoć nakarikaše ogromno prekoračenje,upravo u vreme dok sam imao intervenciju....što će reći,kada nisam uopšte ni prilazio kompu.I kako šuz sa rogatim nikada nije mogao.....to sam i ja platio,iako ni mrvicu od onoga čime me terete,nisam potrošio.
Uskoro bi trebalo da dobijemo ADSL....a ja,dok ne zamenim talične delove.....ne smem da se nadam priključenju.Znači.....treba mi nova konfiguracija....KAKO .... i ŠTA... da bude solidno a ne preskupo.....Ako neko razume i hoće da pomogne.....bio bih zahvalan,a to je najmanje što mogu!

Član
Učlanjen(a)
27.07.2009
Poruka
5
EviYan
nevidim razlog za tvoje probleme sve to ja imam i sve funkcionise ekstra i nije tacno da telenor to telenor ima slab protok drugo skaystar karta:
sta si instalirao koje drajvere?posto ti za skaystar kartu imas dve vrste drajvera
problem jdownloader:jesili instalirao java jesili updetovao jdown..?
video kartica i to ce da radi ako si sve lepo instalirao
e na problematiku da se osvrnem koliko sam shvatio ti imas skaystar kartu i tv kartu dali si se zapitao dali na ploci nedolazi do sukoblenja uredjaja?
ovo pricam jel obe tv kartice rade kao mrezni adapteri znaci kao lan a to je i problem kod tebe da se imas sukob tu moras to razdvojiti da ti svaki uredjaj radi posebno jer koliko verujem da se tu magistrale sukobile sto znaci da sad jedan drugom smetaju
a nemora da znaci i ja to sve imam pa radi odlicno sto se tice rapid downloadera to nikad nisam koristio niti cu
jdownloader ili internet download menadzer su bolju od toga sto si naveo
sto se tice telenorovog modema on radi ekstra cak sam u kompu napravio deljenu vezu i napajam jos 2 uredjaja dva dreambox-a internetom i sto znaci da radi ok

Natrag