Kafica sa bivšom/bivšim...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
vidim da si 90 god ja sam stariji od tebe tako da imam malo vise iskustva moze da se ostane drugar u tvojim godinama kad idete ulicom drzite se za rucice a kad si sa curom godinu dve tri pa zivis sa njom i raskines to je kraj nema sanse da se ostane drugar pricam ti iz iskustva ostajao sam drugar sa onim curama sa kojima sam bio na mesec dana ili dva ali duza veza nikako nemozes da ostanes drugar

Ranije sam napisao post! 2 godine i zivjeli smo zajedno al puklo je i sada smo sjajni drugovi usput i cimeri moze vjeruj mi

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
68
Ranije sam napisao post! 2 godine i zivjeli smo zajedno al puklo je i sada smo sjajni drugovi usput i cimeri moze vjeruj mi

skidam kapu za to ja nemogu da je gledam bivsu a da je nepovalim a ni one nemogu mene da gledaju a da me nedovate to je bar tako kod mene zato kafica sa bivsom je zabranjena stvar u mom zivotu

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174

U brate al si ti pozurio,malo mi neverovatno da si ziveo s curom,a imao si 17-18 god,evo ja sam tvoje godiste,ali sa manje iskustva,mislim bilo je tu brdo cura,da ne navodim brojke,ali su sve prolazile 200 na sat,nista ozbiljnije,a od toga da zivim s nekom sam bio daleko kao od meseca...

Natrag