Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
...лично, нисам за те ствари.. не верујем у пријатељство после везе. ипак сте ви имали нешто, чиме сте прекорачили границу пријатељства..нема назад. башка што једна страна (ма колико ми негирали ту чињеницу) увек тежи ка помирењу.
slazem se nema drugarstva tamo gde je bilo sexa i nemozes da budes drugar sa nekim koga si voleo i sad da mu jos i pozelis srecu sa buducim deckom ili buducom curom nemoze to tako da funkcionise a jedna strana uvek tezi pomirenju tako da bolje sedi kuci i popi kaficu ako vec nemas nekog prikladnijeg za ispijanje te kafice
Ma moze se ostati dobar znam iz iskustva
"Bar veče", evo i mene... Kakva kafa sa bivšim? Ako je bivši ondak je bivši! Da ne bi deran i želju da ubode? Šalu na stranu, iz nekog razloga je bivši, koliko god mu racionalni deo mene želi svaku sreću i tako to, onaj zli duh mu ne želi ni lepo vreme! :blum3:
"Bar veče", evo i mene... Kakva kafa sa bivšim? Ako je bivši ondak je bivši! Da ne bi deran i želju da ubode? Šalu na stranu, iz nekog razloga je bivši, koliko god mu racionalni deo mene želi svaku sreću i tako to, onaj zli duh mu ne želi ni lepo vreme! :blum3: