Tek sada sam primetio tvoj post Jurivaka.Ne,nevodim se nikakvom mržnjom prema Jevrejima,već samo ljubavlju prema istini,te sam priložio dokaze gore.Gore pisci tih knjiga (da ih tako nazovem) su Srpski ali i svetski intelektualci i da kazem veliki ljudi svog vremena.Faraoni su prvo primetili Jevrejski uticaj kada su pustili iste te Jevreje da žive sa njima.Naravno,proterali su ih.Isto važi i za Persijskog kralja (H)Amana,Jevrejka Jestira ga je obmanula da bi ovaj bio obešen zajedno sa njegovih deset sinova.Potom kreće pokolj 750 000 Nejevreja.Jevreji to slave i to se zove Purim.Tada im je Talmud dozvolio opijanje i peče se kolačići koji simbolišu tog Hamana,jedući te kolačiće izgovara se:"Ubili smo Hamana".Kako istorija teče dalje,nailazimo na osnivača protestanske crkve Martina Lutera koji je jedan od hrabrijih ljudi koji je pronikao u Talmud,te je zgražen time zahtevao da se Talmud javno spaljuje.Tada je bilo ljudi koji su znali za štetnost Jevrejstva.Pogledaj sam klip šta kažu slavne Evropske ličnosti o Jevrejima.Dok se nije Katolička crkva "iskvarila",takodje je zahtevala izbacivanje i spaljivanje Talmuda.Sada protestanti i katolici neznaju ništa o tome.Naravno kada papa ide i pali sveće za praznik Hanuku (vidi klip gore),nazalost,tu je i partrijarh i moram reću ustaša i plaćenik Tadić.A nekada je Aleksandar Karadjordjević proterivao Jevreje i likvidirao njihovu imovinu.Pre toga je to učinio i knez Mihajlo ako se nevaram,sve to na pritisak senata.Prvi svetski rat vodjen je zbog toga što je politika Engleske bila da više izvozi a manje uvozi a Nemačka da više ima za sebe dok bi manje da izvozi (time se čuva domaća hrana,tj,Nemačka hrana za Nemački narod PRE SVEGA).Ubistvo Franca Ferdinanda je bila kap koja je prelila čašu.Nemci gube rat zahvljujući tome što Amerika ulazi u rat.Postaviću klipove Benzamina Fridmana,Jevrejina kome je dozlogrdilo Jevrejsko divljanje u prvom svetskom ratu.Necu pisati sada razlog kako je Nemačka izgubila rat,pogledaćete i čuti razlog iz Jevrejskih usta,zaprepastićete se.Što se tiče Hitlera,hteo je da strgne Jevrejske lance sa cele Evrope,sa bankarskim kreditima.Versajski sporazum bio je u principu "predaj sve što imaš i prepusti nama sudbinu".Amerikanci nisu bili raspoloženi za još jedan rat i trebalo ih je nekako pogurati.Tadašnji predsednik Jevrejin Ruzvelt je pustio da Japanci pobiju sve na Perl Harburu da bi Američki narod revoltiran krenuo u rat.Zamisli,pustiš Japanske avione na toj velikoj teritoriji,kao nemoguće je znati da dolaze.I malom detetu je jasno da je to isplanirano i prećutano da vazdušni napad dolazi.Ulazi Amerika u rat udruženo sa komunistima dobija celu Evropu.Komunisti siluju odprilike 500 000 žena iz predela Jugoslavije,oko 2 000 000 žena iz Austrije i Nemačke.Silovali su čak i žene koje su po izlasku iz Aušvica nosile logorsku odeću.Da,da,dobro ste pročitali,biće i klip o tome.Ko je pomno čitao i pratio moje komentare i klipove vidi ko je otac komunizma,ko je tada bio na vlasti u Americi.Još da dodam,Jugoslovenski predsednik Moše Pijade je bio Jevrejin.Postoji još puno činjenica o njima,opet kazem (malo dosadno,znam) evo klipova,knjiga koje pobijaju sve tvrdnje da se o Jevrejima misli kao o dobrom narodu.Oni su suprotnost velika od toga.Grešiš druže Jurivaka,jedini Jevrejski naučnik je Albert Ajnštajn koji je izmislio atomsku bombu i to pitanje da li je to on.Sva tehnologija na svetu,za sve što dodirneš i vidiš u svojoj sobi,na ulici,na nebu čak je delo Belog čoveka.Cela civilizacija je delo Bele rase (Jurivaka,ako si beo,pripadaš toj rasi koja je osnivač svega na svetu,ne tamo neki Jevreji,crnci itd).Zuta civilizacija nebi postojala da nije bele,čak i Egipatska i Indijska civilizacija treba da zahvale što postoje jer su koreni tih civilizacija beli ljudi.Ma gde je ko video crne ljude u laboratorijama,u naučnicima?Isto važi i za Žutu rasu.To samo mogu da stave u Hoolivudskim filmovima i nigde drugde.Pogledajte ovako:ko je izmislio točak,ko struju,ko lokomotivu,ko kameru,ko je imao i ima najveće umove i filozofe,ko je gradio prvi mostove,ČIJE SU ŽENE NAJLEPŠE ALI ISKRENO (ŠTO SE ŽENA TIČE)?To je delo Belih ljudi,bele rase u kojoj spada i najstariji medju njima narod:SRPSKI.NE,NE I NE,JA TO NITI UMIŠLJAM NITI IZMIŠLJAM,ANTROPOLOGIJA NAS UČU KOJI JE ČOVEK NAJNAPREDNIJI,RASOLOGIJA NAM OTKRIVA DUŠE RAZNIH RASA,TJ,KO JE I ZA ŠTA SPOSOBAN.ŠTO SE TIČE KO JE IZMISLIO SVE NA OVOM SVETU,JEDNOSTANO,BELI ČOVEK JE IZMISLIO KOMPJUTER I INTERNET PA KUCAJ I TRAŽI KO JE ŠTA IZMISLIO,SETIĆETE SE MOJIH REČI.VELIKA JE GREŠKA ŠTO JE TEHNOLOGIJA DATA DRUGIM RASAMA I SADA SE MISLI DA SU KINEZI NAJPAMETNIJI ŠTO JE ŽALOSNO.JEVREJSKI KOMUNIZAM I DEMOKRATIJA IM JE TO OMOGUĆILA.JOŠ DA KAŽEM,NEVREDJAM NIKOGA OVDE,VEĆ SU TO ČINJENICE.Mnogi Rusi se gade Jevreja.Zašto je to tako?Jevreji su kao naseljenici Rusije držali obrede gde su PILI KRV I JELI MLAĐE OSOBE,DA BI TE LEŠEVE KASNIJE BACALI.Rusi su te leševe nalazili i nije im bilo jasno ko to radi.Kada su shvatili,proterali su ih.Danas mnogi Rusi ih nepodnose zbog toga.Biće još materijala i dokaza ali je važno pratiti postove i činjenice koje sam stavljao jer zaista želim da shvatite Jevrejsku opasnost.Isključite televiziju,ona zna da otupavi čoveka,naučite nešto pametno,sedite,čitajte.