Šta je novo?
MODERATOR
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.466
Ovo nije mjesto za političke i istorijske priče, nego za religijsku, odnosno teološku raspravu o Judaizmu. Ne spamujte temu!
 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
Pink Floyd рок звезда открива Јеврејски Лоби

Pink Floyd рок звезда Роџер Вотерс (Roger Waters) је открио да "јеврејски лоби" контролише политички дискурс у Америци и музичку индустрију у Америци и користи ту моћ да сузбије било какво неслагање о Израелу.

rogerWaters.jpg


У једном интервјуу који је копиран широн интернета, Вотерс такође разоткрива његово разумевање фанатичне расистичке мржње која је темељ Јеврејског супремацизма.

„Тај глас, на пример, десничарских рабина, је толико бизаран и тешко да се може чути негде, да једва можете поверовати да је стваран,“ рекао је Вотерс."

„Они верују у неке веома уврнуте ствари, знате, они верују да свако ко није Јеврејин на планети Земљи, створен је да служи њима, и верују да Староседеоци те регије које су протерали са те земље 1948. године, и настављају да их протерују са те земље јер су за њих под-људи.“


На питање зашто други музичари не износе јавно тај став као што је он урадио, Вотерс је одговорио са

„Па, тамо где ја живим, у Сједињеним Америчким Државама, мислим да, под А: они су уплашени, и под Б: мислим да пропагандна машинерија која почиње у Израелским школама и наставља кроз Нетанјахувепретње, се пресипа по целим Сједињеним Државама, не само кроз Fox него такође и CNN и у ствари у свим мејнстрим медијима."
„То је огромна кофа срања која сипају у уста лаковерне јавности, према мом мишљењу, као када нам кажу: 'ми смо уплашени од Ирана, они ће добити нуклеарно наоружање..'.То је тактика диверзије.."

„Лаж коју су говорили последњих 20 година је била 'Ох, ми желимо мир', и говоре о Клинтону, и Арафату и Бараку како су били у Дејвид Кампу и дошли су до слагања, и прича коју су нам рекли је била 'Ох Арафат је све сјебао'.
„У ствари, не није ништа сјебао. То није истина. Битна чињеница је у томе да Израелска влада није била озбиљна код стварања Палестинске државе још 1948. Године. Они су увек имали програм Бен Гјуриона о избацивању свих Арапа из земље како би Израел постао све већи.“

„Они су говорили лажи као део њихове пропагандне машинерије, док су радили друге ствари, али они сада то чине толико очигледно у последњих 10 година.“

„На пример, чак и након тога када је Обама отишао у Каиро и одржао говор о Арапима и Израелцима, сви су говорили ‘Ох, ово је корак ка новом правцу, најмање‘. Али чим је посетио Израел, они су рекли ‘Ох узгред речено, ми градимо још 1200 насеља‘.“

„Баш као када је на исти начин Џон Кери отишао прошле године и рекао ‘Ох, покушаћу да помирим ове две стране и склпоим мир‘. На шта му је Бенјамин Нетанјаху одговорио ‘Јеби се. Ми ћемо да изградимо још 1500 насеља и ми ћемо да их изградимо у зони Е1, то је наш план“

„Ово је толико транспарентно, да само они са коефицијентном интелигенције висине собне температуре не разумеју шта се дешава. То је тако будаласто. "
„Знате, читао сам неки текст пре неки дан у којем је писало ‘изгледа да само Државни секретар Сједињених Држава Америке, сматра да су ови садашњи мировни преговори реални, али нико други на свету то не схвата'.“

„То је врло компликована ситуација, због чега ти и ја и сви други људи на свету којима је стало до њихове браће и сестара и не само о људима нашег вере, наше боје коже, наше расе или шта год, морају да стоје у солидарности раме уз раме.“
„Ова прича се тешко може продати, посебно не тамо где ја живим – САД-у. Јеврејски лоби је изузетно моћан овде и посебно у индустрији где ја радим, у музичкој индустрији и у rock’n roll како кажу.“

„Обећавам, нећу говорити имена, причао сам са људима који су ужаснути чињеницом да ако стану раме уз раме са мном, да ће бити сјебани.“

„Говоре ми ‘па зар ниси забринут за ссвој живот?‘ и ја им одговорам тада са ‘Не, нисам‘.“


Вотерс такође разоткрива да му је било понуђено 10 милиона долара како би свирао концерт у Израелу како би помогао да се прекине културни бојкот Ционистичке државе.

„Знате ли да ми је пре неколико месеци Shuki Weiss (истакнути Ираелски промотер) понудио на сто хиљада људи по сто долара за карту, само да дођем и свирам у Тел Авиву! Чекај мало, то је 10 милиона долара, како може то да ми понуди!? И помислих тада па Shuki зар си ти јебено глув или само глуп!? Ја сам део БДС покрета, ја нећу нигде да идем у Израел, ни за какве паре, јер би тако легализовао политику владе.“
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.466
Holokaust
Danas se obilježava međunarodni dan holokausta - pokušaja istrebljenja Jevreja od strane nacističke Njemačke u drugom svjetkom ratu.
Zanimljivo je da je pojam holokaust izvorno imao sasvim drugo značenje. Evo šta o tome kaže Wikipedija:
"Izvorno, riječ holokaust označava žrtvu paljenicu, pri kojoj se spaljuje cijela životinja. Danas je međutim u cijelom svijetu ta riječ uobičajeno ime za genocid nad Židovima(hebrejski:שואה/šoa), te u širem značenju i sustavno istrebljivanje drugih grupa (prvenstveno Romi) za vrijeme nacističkog režima u Njemačkoj. To se značenje onda ponekad prenosi i na razne druge slučajeve sustavnog i/ili masovnog istrebljivanja ljudi (npr. "nuklearni holokaust" za globalni nuklearni rat, genocid nad ArmencimauTurskoj 1916.-1917. i dr)."
 
Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.786
Sedam čuda Židovske povijesti

[MEDIA = youtube] R522drO_w3s [/ MEDIA]

-------------------------
A Židovi SIGURNO znaju - TKO je Bog Jedini!
Jahve!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Једна заиста добра дебата између ортодоксног рабина и месијанског рабина. Један види да је Исус испунио пророчанства из Старог завета, други не види. На жалост, нема превода.


 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Postoji mnogo ne znanja po pitanju Jevreja i svih tih ,,igara,,.
Cionisti jesu problem.
Čovek koji ne razlikuje misli to su Jevreji i jesu po rodu ali nisu po delima.
Setimo se da je jedna veća grupa vikala: ,,Raspni ga,, i njihovi potomci su krenuli otpadništvom i svetili se Jevrejima koji su verovali Isusa.

Ta osveta je počela već tad izdajom kod rimsakih vlasti i uhođenjem skupova vernih.
Potom kroz celu istoriju posle Judejskog rata prate Jevreje VERNIKE i prave im razna podmetanja i smicalice.
Niko nikad nije mogao nauditi Jevrejinu koliko Jevrejin otpadnik niti će.
Oni su oformili tajna društva preko kojih su vladali podmićujući senatore nekad a kongresmene danas.
Oni u sprezi sa Vavilonskim otpadom smenjuju vladare i postavljaju druge. Oni se igraju ratova i ruše i drže sav novac sveta itd. itd.

Da njih nije bilo nikad Hitler nebi učinio ono sa Jevrejima.
Nemci nisu genocidan narod već su ih takvima načinili cionisti.
I ovaj rat što spremaju i sve ekonomske trzavice potiču od potomaka onih što su vikali: ,,Raspni ga,,
Oni su se poklonili za blago ovog sveta i imaju svog gospodara.
Osnivanje mnogih vera je njihovo delo.
Ubacili su 20 elemenata hramske službe u jedno udruženja koje sebe naziva crkvom Božjom a zadržan je paganski folklor u istoj kako bi se zadržalo mnoštvo naroda jer svima valja ugoditi zarad vladanja jer njima nije Bog u prvom planu već vlast i novac.

Njihov poglavar je dobio Tijaru kao Aron da imitira Božjeg slugu i umesto imena Božjeg ima hulu koja predstavlja tu glavu Bogom neba i zemlje i podzemlja.To im je najveća poluga da tiho drže vlast gde dolaze vladatri da se poklone njihovom čoveku i učvrste savez na novcu i prevari.
Bogu hvala što danas postoji u Izraelu pokret za svedočenje o Jehošui i preminuli rabin Ga je verovao ali se plašio osvete.
 
Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Na ovih petnaest strana je bilo više antisemitskih postova nego pisanja o judaizmu.
Bilo bi dobro da saslušamo same jevreje i da nam se oni sami predstave.
Izabrao sam dva snimka, na prvom je naš Isak Asiel.
Namerno kažem naš, zbog onih koji ne znaju da je ovaj rabin u aktivnoj vojnoj službi služio u odbrani domovine 1999.
To sam samo spomenuo zbog onih neonacista koji su spremni da sude jevrejima, a da pojma nemaju koliko ih je stradalo za Srbiju prvom svetskom ratu.


Na drugom snimku je sarajlija Dr. Eliezer Papo,rabin i profesor koji živi i predaje u Izraelu.

 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Asijel po pitanju Izraela govori sasvim korektno dok po pitanju Mesije uopšte nema poznavanja proroštva.
Nebih se složio da su postovi antisemitski već realni i istiniti.Što setie učešća u ratu to nije pohvalno nikome.
Bog daje vlastii postavlja careve,akonarod živi verujućim životom u poslušnosti Bog će oterati neprijatelje ili imstaviti u srca da imaju mir, ne postižese ratom ništa već poslušnošću.
Pozdrav.
 
Top