Jose Mourinho

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
jose-mourinho-spit_large_kifines-omonoia_1442011402.jpg

Biće ovako ako sledeće sezone ne bude osvojeno više trofeja :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa jeste bilo bi glupo opet da se dogodi ovo

:lol:

;)

Poslednja izmena od urednika:

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Tesko da ce mu tursko-nemacka veza pomoci...Tako da moze da prodje Kup kralja(odbrana trofeja,nije ni to lose) i puna kapa!

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
na osnovu čega si doneo taj zaključak?

Pa cisto na osnovu toga da se ne moze milionima(desetinama ili stotinama svejedno)bas sve srediti.Gde ces boljih primera od Reala i Sitija.Nesto ne vidim tu timsku koheziju,osim eto na kraju kad su svi pomagali CR da obara rekorde al i to je nesto.Ne kazem ja,svasta se moze dogoditi,duga je sezona...Ove godine sam izgubio opkladu(onako solidnu)posto sam cenio da nece uzeti ni jedan trofej.Malo ostrija ocena od strane mene,al eto umalo da prodje.Za ovu sezonu ne znam sta da radim,mozda bi ti mogao da mi pomognes?

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Pa cisto na osnovu toga da se ne moze milionima(desetinama ili stotinama svejedno)bas sve srediti.Gde ces boljih primera od Reala i Sitija.Nesto ne vidim tu timsku koheziju,osim eto na kraju kad su svi pomagali CR da obara rekorde al i to je nesto.Ne kazem ja,svasta se moze dogoditi,duga je sezona...Ove godine sam izgubio opkladu(onako solidnu)posto sam cenio da nece uzeti ni jedan trofej.Malo ostrija ocena od strane mene,al eto umalo da prodje.Za ovu sezonu ne znam sta da radim,mozda bi ti mogao da mi pomognes?
pomogao ti vrlo rado ali sam subjektivan po pitanju ovog čoveka(murinja) pa ne znam koliko bi ti bio od pomoći.mislim da će sledeća sezona biti ta koja će dati odgovor na pitanje da li će real sa murinjom moći suprostaviti barseloni.sa čelsijem i interom je pokazao da može igrati protiv barselone i donekle sa realom videćemo kako će biti sledeće sezone.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
cuj igrati. zar je ijedna ekipa koju je vodio ubica fudbala igrala.

Natrag