Jose Mourinho

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
pa nema šta da se procenjuje,ja sam u pravu a to se vidi iz toga da su mu protiv liverpula fereira i esien igrali štopere,znači da sam ja u pravu,jeee

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
UEFA, opet, o Murinju 29. jula

UEFA, opet, o Murinju 29. jula

Portugalac se žalio i tražio od UEFA da mu se smanji kazna. Evropska kuća fudbala razmatraće želbu pred kraj jula.

v209222p0.jpg

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) razmatraće žalbu trenera madridskog Reala Žozea Murinja 29. jula.

Portugalac je kažnjen sa tri meča suspenzije u takmičenjima pod okriljem UEFA zbog izjava koje je dao nakon prve utakmice polufinala Lige šampiona protiv Barselone u Madridu.

Trofejnom portugalskom stručnjaku je zasmetao sudijski kriterijum u duelu koji su njegovi izabranici izgubili sa 2:0, pa je osuo paljbu po arbitrima tvrdeći da oni otvoreno favorizuju Barselonu.

Prvi od tri meča suspenzije Murinjo je odradio u revanšu sa Kataloncima (1:1), a pošto je Real tada eliminisan, ukoliko disciplinci UEFA odbiju njegovu žalbu, on neće smeti da sedi na klupi "kraljevskog kluba" na prve dve utakmice u Ligi šampiona sledeće sezone.

Osim suspenzije, Murinjo je kažnjen i novčanom "globom" u iznosu od 50.000 evra.

(Tanjug, MONDO)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Platini: Volim Murinja i pored njegovih gluposti

Platini: Volim Murinja i pored njegovih gluposti

platni-grimasa-rojters.jpg
Platini izuzetno poštuje portugalskog stručnjaka i njegov rad, ali podržava kaznu protiv njega
Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini otkrio je da voli trenera madridskog Reala, Portugalca Žozea Murinja i pored gluposti koje su svojstvene trofejnom stručnjaku.

"Imam posebno poštovanje prema Murinju i njegovom radu", istakao je Platini u intervjuu tiražnom španskom sportskom dnevniku "Marka".
Prvi čovek evropskog fudbala, ipak, smatra da je Murinjo zaslužio tri utakmice suspenzije zbog izjava na račun UEFA po završetku prve utakmice polufinala Lige šampiona protiv Barselone prošle sezone.
"Murinjo je tada pričao gluposti", ocenio je Platini insistirajući da njegovo veliko poštovanje prema kontroverznom Portugalcu "ne treba nipošto shvatiti kao odbranu postupaka prestupnika".
Govoreći o zahtevu čelnika Reala za umanjiivanje kazne Murinju, o kome će Disciplinska komisija UEFA odlučivati 29. jula, Platini je rekao da ne želi da se meša u rad nadležnih organa.
"Znam da bi vi novinari voleli da se objavi kako je Platini intervenisao ili će intervenisati da se Murinjo pomiluje, ali ja znam šta je moj delokrug rada. Odluku o Murinjovoj kazni doneće komisija, a ne predsednik", poručio je Platini.
On je podsetio da je u igračkoj karijeri imao veoma dobre odnose sa sudijama čak i kada je dobijao javne opomene od njih.
"Kada sam bio mali i nemiran dečko, dobijao sam od oca šamare za prestupe. On me nije tukao zato što me je mrzeo, već za moje dobro", zaključio je Platini.
Osim na tri utakmice suspenzije, Murinjo je kažnjen i sa 50.000 evra.

Press

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
ljiga ljigava,pričao je gluposti to je bitno da je rekao.naravno da poštuje njegov rad,smešan je ko god nepoštuje

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
vidi face u platinija kad prica o murinju , ko veli smrdo jedan

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
cim murinjo nemoze raditi sta hoce a da prodje bez kazne odma je uefa lopovska organizacija

Natrag