Prvobitno napisao
Letron
Pozdrav
Ah, selektivni selektivno daju komentare, samo da vas potsetim.
Kakvu je Isus kao svemoguci Gospod Bog naredbu dao svojim ucenicima da se treba moliti?
U sta se inkarnirao Bog Otac JHVH, Biblijski stih ako ima?
Zasto Svemoguci Gospod Bog Isus ne moze da spasava koga on hoce?
Odakle je izasao jedini svemoguci Gospod Bog Isus?
Ko je ikada vidio "Boga"?
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ko nema Oca nema ni Sina!
Ma ti stvaro nemas veze s biblijom, tamo je jasno napisano da je bog dosao u telu i tacka,i ko ne prizna boga u telu on je antihrist!!!!!!
I nemoj se izmotavati.
Post #1241
Prvobitno napisao
AApocketz
Bogomater rodila Svemogućeg Gospoda Boga Isusa u telu i to po isaja 9,6. Hajd da proverimo to
9:6 For unto us a child is born, unto us a son is given: and the government shall be upon his shoulder: and his name shall be called Wonderful, Counseller, The mighty El, The everlasting Father, The Prince of Peace.
Jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će Mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mirni.
Rodila Bogomater dete, Sin nam se dade ali nije se inkarnirao utelovljenjem JHVH u Svevišnjeg Gospoda Boga Isusa Hrista i to u telu da ga svi vide . Ime će mu biti, lepo piše: Divni, Savetnik, Bog silni, Knez mirni, Otac večni, nema šta lepa su to imena. Dragi moj gde ti ovde pročitao da vam je Bogomatera rodila "Boga u telu"? nigde toga nema, ja bar to ne vidim (možda kada bi se lagali ili dubio na trepavicama)
1.Tim. 2,5.
Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi,
čovjek Hristos Isus,
Evo ovo je moj dokaz šta je Hrist Isus dragi moj a ti proveri tvoje namuskripte, veliki pozdrav.
gerakules odgovara:
Uvek sam govorio da se vi JS, nicim ne razlikujete od tih istih fariseja,muslimana,budista,indusa,itd.
Svi oni ne priznaju Gospoda Isusa Hrista. A vi ste najgori JS,cak ni oni se ne ponasaju prema bliznjemu kao vi!!!
Jasno pise, nema drugog imena kroz kojeg se covek moze spasiti osim isusovog (REC)!!
Pozdravljam sve na forumu i želim mir svima.
Dragi moj gerakules dete božije koji voliš bližnje i bezakonje ti strano pa ne činiš jer znaš šta u pismo piše, uporedio sam ti dva posta i zaključio da si ti jako daleko od onoga što se prestaljaš. Opet to je samo moj zaključak i ne mora biti tako
Dragi moj gerakules grčke manuskripte znaš ali neznaš da je Hrist Božiji dao naredbu da se stvaraju učenici iz svih naroda niti da će se propovedati evanđelja po celom svetu. Jer da to znaš tvoji postovi bi bili drugačiji, odgovorio bi kao "DETE BOŽIJE" kada te neko nešto pita umesto to što radiš.
Vidiš da sam ti ja citirao pismo gde lepo piše da je BOG jedan i da ima jednog posrednika a to je "čovek" Hristos Isus, pretpostavljam da vidiš? E sada, kako ti kao dete božije sa bratskom ljubavlju širiš to evanđelje po Hristu, pogledaj tvoje odgovore možda ćeš izvući isti zaključak kao i ja i svi ostali što te ovde čitaju.
1.Tim. 2,5.
Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi,
čovjek Hristos Isus,
Vidiš moja stav po bibliji ide ovako a ti šta ti misliš? kakav ti je stav i zašto misliš da ovo može biti ali da ne mora?
Još ti tražim da mi obijasniš tvoj stav, koje je to ime koje i ti treba da prizivaš da bi se spasio?
"Jasno pise, nema drugog imena kroz kojeg se covek moze spasiti osim isusovog (REC)!!"
Ime dragi moj gerakules "ime" sa biblijom i po bibliji ako imaš taj stih citiraj ga.
A ono da se "Bog javio u telu" smo već ovde pisali kako je Atanasije i Constantin naredio i zašto su vam teolozi ubacili reči u pismo , dali si ti to proverio? Proveri grčke manuskripte i videćeš da lepo piše kako se "ON" a govori za Isusa javio u telu a Atanasijevi teolozi kao lažljiva pisaljka dometali da se BOG javio u telu.
Veliki pozdrav svima i mir sa vama.