Dragi Taktičaru,
kada jedna organizacija ljudi uzme sebi za pravo da prekraja tekst Svetog pisma ignorišući potpuno narod kome je ona data to jasno govori da su joj namere izvrtanje tog teksta. Bez poznavanja istorije naroda, jezika i okolnosti će se svako složiti sa time što ti(organizacija kojoj pripadaš) tvrdi. Ali kada kreneš redom i ne praviš račun bez krčmara, videćeš da je pozicija organizacije Kule stražare potpuno neopravdana jer zaobilazi u potpunosti Jevreje kao da ne postoje. Svaki prevodilac koji je shvatio zašto Jevreji umesto da pročitaju JHVH izgovaraju Adonaj je na našem jeziku stavio Gospod.
"Ime" Jehova je u trinaestom veku osmislio katolički sveštenik koji je bio prevodilac, ali i antisemita. Tako da ste vi Jehovini svedoci uzeli ime koje je smislio jedan pripadnik katoličke crkve. Ima još puno pogrešnih stvari koje ste preuzeli od njih, a ubeđeni ste da je to vaše. Kada bi se stvarno malo potrudili da obziljno izučavate bilo šta vrlo brzo bi vam bilo jasno u kolike laži vas je zavila Kula lažara, ovako sve dok izučavate literaturu te nesrećne organizacije ostaćete u zatvoru bez zidova.
Ja ti od srca želim spasenje, a Bog je istina i ona će te osloboditi.
Sve dok veruješ jednoj organizaciji koja je ogrezla u laži do Boga nikada nećeš doći.
Moj busteru ja sam odavno izasao iz tog kaveza u kome se ti nazalost jos uvek nalazis. Mozete vi samo da se pozivate na Bibliju i to je sve. Jezik je cudo i moze svasta!
A dela!!! Stacemo sa njima?
Ne mogu ja robovati ljudskom zakonu kada imam zivi zakon naseg spasitelja Isusa Hrista! Rece li da ce se njegovi ucenici, oni koji ISKLJUCIVO samo njegov zakon drze, poznati po ljubavi izmedju sebe! Rece!
Ja tu ljubav busteru nazalost u tvojoj crkvi ne vidim! Nisam nikada od gorkog pravio slatko i nikad necu... a vi to svakodnevno radite!
Shvati da u obozavanju zivoga Boga NIKADA necu NISTA raditi sto nas spasitelj Isus Hrist nije zapovedio...slave, bozic, uskrs, praznici, ikone...itd. Zato sto sve to nije od Hrista vec od smrtnog coveka... a sad ti mene nazivaj sektasem do mile volje, nikad sluga nije bio veci od gospodara.
Ali opet imaj u vidu...... Ja do slovce postujem SAMO Hristova pravila i to cu ciniti do smrti!