Nemoj skretati temu! Nismo mi tema, vec vi - Jehovini Svedoci!
Crkva ne uci narod da preskace badnjak i kojekakve gluposti! To su narodni obicaji, ciji sam naziv kaze "narodni obicaji" (nisu crkveni obicaji) i oni sa crkvom nemaju nikakve veze! Crkva to ne zapoveda! Niti zapovedamo jelku, uskrsnjeg zeca i kojekakve gluposti koje je narod izmislio a koje nam vi pripisujete!
Nikom nisu krvave ruke, to je pogresna interpretacija istorije.. O tome sam vec pisao nadugacko..
Nego objasni ti nama zasto se vi stidite vaseg osnivaca koji je "racunao pomocu piramide"? Ne pise li to u njegovim knjigama, da je pomocu piramide racunao?
Zasto sada pljujete svog osnivaca i poricete njegovu "piramidologiju"???
KAKVA VAS BIBLIJA SPOPALA? HOCU DA MI DOKAZES PIRAMIDOM KAO RUSSELL, DA VIDIM TO POMOCU PIRAMIDE!
Ah da, masonu je opsesija Bozje ime
YHWH. Obozavaju da ga crtaju unutar piramide. Jel treba i to da dokazujem?
A da je vas osnivac bio moralan, daleko od toga.. Cak ga je zena uhvatila i tuzila sudu zbog preljube! Da stvar bude jos gora, preljuba je bila sa maloletnom devojkom koja je ostala bez roditelja, pa su je primili u kucu, a on je trazio da ga ona naziva ocem, dok je on nju zvao "svojom malom zenicom", i sa njom je imao seksulane odnose! Pikantni detalji su u sudskoj arhivi! Dakle, sigurno je bio i pedofil!
KAKVA VAS BIBLIJA SPOPALA? HOCU DA MI TO DOKAZES PIRAMIDOM KAO RUSSELL, DA VIDIM TO POMOCU PIRAMIDE! DOKAZI MI DA JE U PIRAMIDI SKRIVENA 1914. GODINA!
Ali ako to ne mozes i ako odbacujes piramidu, ti onda pljujes na svog osnivaca koji je "PIRAMIDOM DOKAZIVAO"!
MOZES LI TO DAKLE DOKAZATI PIRAMIDOM KAO RUSSELL???