Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
teško je za očekivati da bi neko ko je navodno u vrhu konferencije (lokalne) imao dozvolu da propoveda stvari koje se kose sa "zvaničnim" verovanjem kulta i što je nagore od svega da to radi javno, doslovno razotkrivajući kult kao lažan.
Ne kazem ja da je on jos uvek u vrhu, ali je 100% njihova skola i bio je! Sta mislis zasto se inace ovde hvali svojom inteligencijom a sve druge ponizava, tvrdi da pise knjige i drzi predavanja?
A onda sam mu dao primer propovednika koji nije primetio da mu je svo vreme tokom govora bio otkopcan slic! Osetio je veliko nadahnuce kao nikada do tada i odrzao najbolju propoved u zivotu.
Osetio je veliko zadovoljstvo, ocekivao je sve pohvale, a onda mu je prisla jedna zena na kraju propovedi i rekla, vrlo tihim glasom - 'moram da vam kazem, vama je svo vreme tokom propovedi bio otkopcan slic"!
Covek je shvatio da mu je Bog pruzio lekciju, jer se suvise oslanjao na sopstvenu pamet!
A ovaj je umesto da shvati pouku, osuo paljbu po meni da ja nisam slusao propoved vec da mi je bilo bitnije sto je njemu otkopcan slic!
Inace, nisam ja tu propoved ni slusao, to je adventista naveo kao primer u svojoj knjizi, da se ne smemo ponositi svojim umom!
Eto kakav je on!
E pa ako misli da zatvori forum, onda se prevario, jer cemo razotkriti i razotkrili smo njegove namere! Radi se o najobicnijem spameru i trolu!Ali, ne zaboravi da je njemu - njima upravo i cilj da se bavimo njime - njima, a ne temama. I to ne samo zato što mu ili njima to hrani ego (već naduvan do besvesti) nego i da bi ovaj deo foruma izgubio svaku funkciju i bio zatvoren. Istu taktiku su koristili i koriste i političari, posebno na ovim prostorima.
Koje argumente leba ti? Ti na svaku nasu napises dve reci!Iste arg. ponavljate gde god ja dođem da rušim vašu nauku
> Ja takodje biram da sa tobom ne diskutujem jer ti vredjas ljude oko sebe.
Sta ti biras, da ne diskutujes sa mnom? Smeta ti sto te spamujem kao ti nas?
Ali ja cu nastaviti, sve sto ti radis nama i mi cemo tebi!
Vi vredjate Boga non stop, a ja vredjam vas kada vam objasnim da zastupate nebuloze?
Ti vredjas svojom nadobudnoscu, ponosom, i time sto nas pravis budalama!
Nikakav argumenat nas ne vredja, jer da je tako, ne bi sa drugima mogli da diskutujemo, koji su teoloski obrazovaniji od tebe!
Ti svoju neobrazovanost dokazujes time sto na svaku nasu dajes komentar od dve tri reci! Zato i moras da spamujes i ponasas se nadobudno, da prikrijes neznanje!
Kako si se samo hvalio profesorskom titulom i svojom inteligencijom, a sve zato da bi prikrio svoje neznanje! Mislis da ce te neko slusati ako kazes da si profesor?
To je jadno i smesno!
Poslednja izmena: