- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Upravo tako, to se nisam ni setio. I bas zato i nemaju izgovora! Sve im je laz!
Sve, kao i sama "teologija", sve im je laž. Uostalom ko im je "otac"? Sin pogibli, otac laži, pali serafim.
Haha, opet gospodin prijavio post u kojem sam citirao bibliju i koja koristi ostre reci, i to mu je uvredljivo, a za nas nije kad napisu isto za nas i ne prijavljujemo.. Zato sam i rekao da treba da se prijavljuje, a niko me ne slusa..
Isto kao i "pod mač bato" koji se čim ga neko razotkrije odmah tužaka.
I jesu li se protestanti izvinuli? Nisu!
Nikada se oni neće izvinuti, jer oni su "pravednici" (opravdava ih sotonsko tumačenje ukradenog i iskasapljenog Pisma)
Nije ni egipcane odmah kaznio! Bog se ranije direktno mesao u ljudsku istoriju zbog Izraela, ali vise to ne radi, jer nema svoj narod kao naciju! Ni Hriscane nije zastitio od progona ubijali su ih ko macice! Bog ne kaznjava nikoga vise do Hristovog dolaska! Teologija ti je suplja ko saksija, sve rupa do rupe!
Seti se da su Egipćani bili blagoslovljeni dok su poznavali Josifa, a kazna je došla ne samo zbog maltretiranja sinova Jakovljevih - Israela.
Teologija??? On, oni i teologija???? Ok, hajde da onda kažemo da se istorija SAD može učiti iz stripa o Zagoru. Može?