- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Bog te blagoslovio.
Zna li on uopšte šta tvoje reči znače? Bolje bi mu bilo da zna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bog te blagoslovio.
Zato si ti mene popljuvavao. A ja tebe nisam, i sav tvoj motiv je da uznemiriš drugoga
A znaš ti da HAC ima istinu. E ko ti je kriv sada se muči sa tim da sebi dokazuješ da PC ima istinu.
To je dokaz da ti hoces da uznemiris ljude, nista ti drugo i nije cilj, nego da stvoris nervozu i navedes drugog da te psuje! Ti si "provokator"!Šta ćeš tako suzbiješ sebi nervozu. hoće te pomalo i nervoza a onda brže bolje samog sebe kontroliraj da ne ispliva to.
Egoista se ne klanja idolu, on je sam sebi idol. To si ti!Opet moj arg. zato ti ideš kod idola da umiriš sebi savest. Ja ne idem.
Loša nauka loša dela idu često zajedno.
Totalno je nebitno sta neki pop uci, ako to ne uci crkva! Znaci namerno podmeces, da umiris sebi savest, jer ti mislis da dela nesto dokazuju!Uči sa Jevanđeljem pa ljude zbunjuje. Već sam davao izjave ratnohuškačke od pravosl. duhovnika.
E kod nas ratovi nisu posledica adventizma nego odluka pojedinca svakako da su ti u manjini
A PC uči i dobro i loše. E to ne može.
Opet samo formalno iznosiš istine, a zanimalo te ko sam ja jer si se ti otkrio. Pa ste me tražili po FB.
Kakve veze ima što ti misliš da nemaš projekciju. Kakve veze ima što ćeš ti reći da je PC apostolska.
PC je kao i KC misticizam.
JS nisu to ali imaju jak kult KS, a vi imate i kult pape i pravosl. vladika.
A jel misliš da ja očekujem od tebe da ti nešto priznaš. A znaš da sam u pravu duboko u sebi znaš.
Ja te nisam trazio, trazio te Shone!
I bas me briga ko si ti, bitno je da ucis nebuloze, i da si provaljen kao "provokator"!
Da si ti u pravu ljudi bi te onda psovali, posto nisi i umisljas, i posto mi ne reagujemo, to te boli! I po tome se vidi da si ti umisljenik!
Totalno je nebitno sta neki pop uci, ako to ne uci crkva! Znaci namerno podmeces, da umiris sebi savest, jer ti mislis da dela nesto dokazuju!
Njega je njegov bog školovao i zadužio samo da napada druge.
Pa niko nije savrsen,ni ljudi,niti verska (religijska) ucenja....
Da li to niko od vas ne sme da kaze sta mu se to ne dopada u svojoj religiji???
Ono sto mi se ne dopada?,Pa to su neke sitnice,A da najprije tebe čujemo. Hajde junačino, što ne valja u vjeri kod Jehovinih svjedoka?
U veri JS sve Valja jer je to izvorna Bozja vera.A da najprije tebe čujemo. Hajde junačino, što ne valja u vjeri kod Jehovinih svjedoka?
Mozda smo previse ponosni da smo najpametniji od svih drugih na zemaljskoj kugli,
Ono sto mi se ne dopada?,Pa to su neke sitnice,
treba mnogo vise da propovedamo po kucama
a sada hajde da cujem vas Junacine,koje su greske vase Religije?,hocete li je reformisati?
U veri JS sve Valja jer je to izvorna Bozja vera.
Sve je savrseno,
nego su ljudi nesavrseni
i skloni da im smeta sve i svasta...
Ma kakvi, vi ste trostruko pametniji nego što umišljate.
Nemoj, samo mi na vrata još trebaš doći.
Možda si htio pitati koja je greška crkvenog ustroja, a ne religije. Greška je, ako je to uopće moguće, što Crkva nije zaštitila Bibliju i onemogućila vama sektašima da je pendrečite.
Bravo. Ti si još pametnija od Zaokretala.