Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
TO JE OBICNA ZITNICA!!!
tada bila, poslje pretvorena u idolopoklonički hram kulta mrtvih kao i kod vas što su crkve sa moštima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
TO JE OBICNA ZITNICA!!!
Kako smo sa teme Jehovini Svedoci došli na temu piramidologije i kulta mrtvih.
Mire, tvoj poslednji komentar u kome mi pripisujes svasta - prikazuje karakter jednog zlog, bahatog, karakterno loseg coveka, koji lukavo lovi svaku rec da bi diskreditovao druge
i ako verujem da nisi takav, vec si odbacivanjem istine koja je posejana u tvoje srce - dopustio sotoni da te potpuno okrene ka zlu.
Nemam ja veze sa Egiptologijom niti sa masonima, ogradjujem se o SVAKU tvoju rec, i o navodnom vodjenju nekim drugim duhom.
Meni Mire solis pamet a sam si odbacio istinitu rec Bozju kao merilo svake istine, i prihvatio satanisticku ideologiju prikrivenu pod plastom Hriscanske obojenosti,
To je sve posledica tvog licnog ne trazenja licne zajednice sa Isusom, koja se ostvaruje u licnoj usrdnoj molitvi, i odbacivanju svojih licnih misli i misljenja, i prepustanja vodstvu Svetog Duha.
To je tvoja stvar, ali nemoj meni soliti pamet, izvrtati moje reci, pobude
Kazi mi, gde imas dimenzije piramida u bibliji?
Zar ti ne shvatas da ako je Bog zeleo visinom piramide da ukaze na buducnost, (tvoju babu i tebe), da bi onda te mere zabelezio u bibliji?
Na osnovu cega ti dokazujes da su piramide nesto vise od zitnica???
U bibliji nema dimenzija, nema visine, nema naznaka da mi trebamo na osnovu njih nesto izracunavati!
Zamisli da sam ja uzeo "hleb", i sad merim dimenzije hleba i gatam na hleb, to ti je to isto!
I hleb je pomenut u Bibliji, ali nije dat da gatamo po njemu!
Što je još zanimljivije brate Mire, piramida nije ni pomenuta direktno u Bibliji već samo posredno pošto se govori o žitu koje je "predato" u ruke faraona i ne kaže se eksplicitno da su to bile piramide ili piramida. Čak šta više navodi se da se ono čuvalo u svim gradovima. Evo stiha:"Neka sakuplajaju od svakoga žita za rodnih godina koje idu, i neka snesu pod ruku faraonovu svakoga žita u sve gradove, i neka čuvaju", 1.Mojsijeva 41,35. Dakle, niti se pominje eksplicitno piramida a i da se misli na nju ne radi se samo o jednoj piramidi već o raznim piramidama jer u različitim gradovima su bile piramide sa drugačijim dimenzijama. Zašto bi onda samo Keopsova i Kefrenova ili Mikarenova piramida bile u opticaju? Dakle, Biblija prećutkuje uopšte izraz piramida ili da uopšte opisuje oblik tih građevina, zatim i da se o tome govori posredno mi znamo da je Josif morao graditi i druge piramide ako je tamo sklanjao žito jer se pominju i drugi gradovi, a za dimezije i da ne pričamo jer se to tek nepominje ni ukakvom kontekstu. Ali zato kada Bog želi da objavi neke dimenzije nečega On to objavi. Recimo za Nojevu barku ili za Šator od sastanka ili nešto drugo. I opet ima sve to svoj kontekst.
Pozdrav.
Tako sto neki opsednuti u svemu vide samo pravoslavlje i paganizam...