Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ima vise tumacenja,ali je samo jedno istinito.
Ali ima i ono u najgorem smislu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima vise tumacenja,ali je samo jedno istinito.
Adventisti propovedaju jevanđelje, i to u 250 zemalja sveta gde postoji Adventistička crkva, i to čine preko svojih ličnih radio i TV kanala, internet sajtova, putem Evangelizacija, predavanja i tribina, i lično na svakom mestu, kako rečju, tako i svojim životom, putem knjiga, brošura, časopisa.. itd..
Za druge ne znam.
Adventisti propovedaju jevanđelje, i to u 250 zemalja sveta gde postoji Adventistička crkva, i to čine preko svojih ličnih radio i TV kanala, internet sajtova, putem Evangelizacija, predavanja i tribina, i lično na svakom mestu, kako rečju, tako i svojim životom, putem knjiga, brošura, časopisa.. itd..
Za druge ne znam.
To rade sve vjerske zajednice
To rade sve vjerske zajednice
Za druge ne znam.
61.657.000 je tiraz casopisa Strazarske kule na 297 jezika.
Kolko ti jezika znas???
Ima li neka druga organizacija sem Jehovinih Svedoka koja stampa casopise u ovolikom tirazu od preko 61 miliona po jednom primerku za strazarsku kulu aprilski broj 4????Znate li kolko se truda i znoja daje na ovaj vid propovedanja od kuce do kuce.
Znate li bilo koju organizaciju da ima veci tiraz i da se to izdaje na 297 JEZIKA?
I jos nesto.Sta mislite da li Boz zaista zeli da se dobra vest o Bozjem kraljevstvu cuje na svim jezicima???
Ima li neko drugi sem JS da propovedaju ljudima na ovoliko broja jezika ,cak 297?????
Jel vam ovaj podatak nebitan???
Šta je to mjerilo, pa više je raširena RKC od vas. Što bi bilo mjerilo broj u tiražu, pa kod nas je Blic najtiražniji, a ubjedljivo najveće smeće od novina.
Ništa ne znači ni propov. od kuće do kuće ako se ne propov. Isus iz Jevanđelja. Jer više poziva obave trgovčke firme nego vi posjeta.
Šta je bitno i da je 3000 jezika.Imam knjigu o vama, vi ste organiz. kao autobuska stanica ljudi dolaze i prolaze kroz, uvijek neko ima. Dakle nemate stabilnost kao HAC.
Pa nije vijest o Božjem kraljvstvu ako Isus nije u centru pažnje i nije uzvišen nego degradiran.