Da jeste t su fini ljudi koji ne kradu izuzetno su posteni i kao sto biblija kaze "akako ce znati ako ima niko ne kaze"i zato se trude da pripovedaju o tome sto bog nalaze,,fino ljudi slusaju tamo neku knjigu sve je to lepo ali ta knjiga lagano moze da bude i grimova.,,.haah salu na stranu u nekim zemljama neke firme iskljucivo zaposljavaju jehovine svedoke jer ne kradu,, za razliku od ostatka covecanstva ., i da veruju da ce se spasti samo oni koji postuju bibljiju i deset zapovesti ,.ja sam inace ateista po opredeljenju i svidja mi se filozovija zaka freskoa koji je pokretac zeitgist pokreta ,,slicno razmisljamo ,,kucajte na tube zeitgist i videcete kakao vbi trebalo da izgleda danasnji svet., i jos nesto religije su izmisljene da pljackaju narod to je porezz koji su ljudi na prevaru odobrili ,,a predstavnici bilo koje crke su lopuze i prevaranti ima i onih koji stvarno veruju u boga i sve to ali ovi ostali im se smeju iza ledja i kazu "pogledaj ga ona budala hihihi "tako da ljudi moraju da shvate da je planeta postaje jedno surovo mesto za opstanak i bice sve gore i gore ako se ne dozovemo pameti .,.pozzz