Da jeste t su fini ljudi koji ne  kradu izuzetno su posteni  i kao sto biblija  kaze "akako ce znati ako ima niko ne  kaze"i zato se trude da pripovedaju o tome  sto bog nalaze,,fino ljudi slusaju tamo neku knjigu sve je  to lepo ali ta knjiga  lagano moze da bude i grimova.,,.haah  salu na  stranu u nekim zemljama  neke firme  iskljucivo zaposljavaju jehovine  svedoke jer ne  kradu,, za razliku od ostatka covecanstva ., i da veruju da ce se spasti samo oni  koji postuju bibljiju i deset zapovesti ,.ja  sam inace ateista po opredeljenju  i svidja mi se filozovija  zaka freskoa  koji je  pokretac zeitgist pokreta ,,slicno razmisljamo ,,kucajte na tube  zeitgist i videcete kakao vbi trebalo da izgleda danasnji svet., i jos nesto religije su izmisljene  da pljackaju narod to je  porezz koji su ljudi na  prevaru odobrili ,,a predstavnici bilo koje crke  su lopuze i prevaranti  ima i onih koji stvarno veruju u boga  i sve to ali ovi ostali im se smeju iza ledja i kazu "pogledaj ga  ona budala hihihi "tako da ljudi moraju da shvate da je  planeta postaje  jedno surovo mesto za opstanak i bice sve gore i gore ako se ne dozovemo pameti .,.pozzz