Jasna je tvoja namera druže! Vidim da hoćeš da me napraviš lažovom, nisko i prljavo! I sada izjavljujem da me mišljenje ljudi ne zanima kad je upitanju moja ličnost, dakle da ponovim još jednom :ne zanima me mišljenje ljudi o meni, jedino i isključivo me zanima šta misli o meni moj Bog Jehova! Ovo je jedan od razloga što ne želim više da razgovaram s tobom zato što ti cilj nije razgovor na temelju Pisma već podmetanja i izvrtanje mojih izjava!
Ti si običan hvalisavac! Samo neko ko je preponosan i prepotenatan i ko nema blage veze o čemu priča, poput tebe, može da izjavi nešto slično kao:" ja sam pročitao više kula stražara nego što si ti za ceo život" i "poznajem tvoju religiju bolje nego ti..."! Koliko sam star, šta misliš, možda i to "znaš"!? Koliko dugo sam Jehovin Svedok, gde zivim, sta radim, kako izgledam...?
Nemam nameru da gubim vreme s tobom, previše sam već vremena izgubio! Uostalom ti "znaš više" nego ja sam o mojoj religiji tako da je besmisleno da uopšte razgovaramo, zar ne?
Pozdrav i svako dobro druže!
:yea:
Iako ti nisi voljan više da pričaš samnom ja ću nastaviti da pišem sve što sam saznao
o tvojoj organizaciji.Svako ko pažljivo pročita ove postove može sam da zaključi kako
si stalno pretio kako ćeš da prestaneš da raspravljaš ako ti se ne ukaže potrebno
poštovanje!!!
Tražiš od drugih da te poštuju,a sam ne poštuješ nikoga.
Lažeš,a optužuješ druge da lažu.
Ali,hvala ti što si me pokrenuo.
Ovde ti obećavam da će uskoro svako moći da se uveri kako funkcioniše organizacija
koja zloupotrebljava Boga i Bibliju.
Koliko sam star, šta misliš, možda i to "znaš"!? Koliko dugo sam Jehovin Svedok, gde zivim, sta radim, kako izgledam...?
U mom prvom postu sam napisao da ko je upoznao jednog svedoka upoznao ih je
sve.Ti lično me uopšte neinteresuješ nego samo činjenica da si JS i da tvojih 7,3
miliona članova(ti čitaj ako hoćeš i 40 miliona) sa jedne strane a svi mi ostali sa druge
strane (to je vaše viđenje).
Vidim da hoćeš da me napraviš lažovom, nisko i prljavo!
Nisu to moje laži nego tvoje ...
I sada izjavljujem da me mišljenje ljudi ne zanima ...
To je odavno jasno,meni naprotiv su ovi ljudi koji čitaju našu diskusiju jako važni.
Želja mi je da svojim glavama odluče dali da ti veruju ili ne .
Ja im nudim dokaze,a oni neka sami zaključe šta žele.
A ti idi kod tvog starešine i ispričaj mu sve ili još bolje odštampaj pa pokaži čoveku šta
si pisao.Traži od njega da ti odgovori samo ovo što sam napisao u vezi knjige za koju
ti nisi ni znao da postoji a tvrdio si da je tako nešto nemoguće.Nepitaj me zašto
Pošto si obećao da se ovde naša diskusija završava nadam se da ćeš ostati dosledan
ili...