Da podsetim ,ovde nije tema Lido di Ostia nego Pravoslavlje.
Lepo si rekao da treba svako da se izjasni o sebi da bi mogao da ravnopravno učestvuje u diskusiji i da se zna čije ideje zastupa.
Kod mene je na prvom mestu Bog koji mi daje snagu i moje najjače oružje-Sveto Pismo
Ефесцима, глава 6
13. Тога ради узмите све оружје Божије, да бисте се могли бранити у зли дан, и свршивши све одржати се.
14. Станите дакле опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде,
15. И обувши ноге у приправу јеванђеља мира;
16. А сврх свега узмите штит вере о који ћете моћи погасити све распаљене стреле нечастивог;
17. И кацигу спасења узмите, и мач духовни који је реч Божија.
18. И сваком молитвом и мољењем молите се Богу духом без престанка, и уз то стражите са сваким трпљењем и молитвом за све свете,
Pripadam Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i poštujem je.
Verovatno nećeš pročitati ali evo linka
Идентитет Цркве | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт]
Dalje,slavim Lazarevu subotu.
Praznik koji nije posvećen Lazaru nego je posvećen tome da nas podseća na snagu reči Hristove.
Sada bih molio tebe da se isto ovako predstaviš pa da nastavimo diskusiju o Pravoslavlju.
Lido di Ostija je naravno od srca pozvan da sa nama dalje diskutuje i da citiram
jeremijubg sta ti verujes da je crkva Hristova???!!!gukni vise......ako mi na ovo ne odgovoris ni sada smatraj da smo zavrsili razgovor....
Dragi jeremijabg zašto da završiš razgovor sa Lidom?
Zar netreba da učiniš sve da se spasi tvoj bližnji?
Матеј, глава 18
12. Шта вам се чини? Кад има један човек сто оваца па зађе једна од њих, не остави ли он деведесет и девет у планини, и иде да тражи ону што је зашла?
13. И ако се догоди да је нађе, заиста вам кажем да се њој више радује него онима деведесет и девет што нису зашле.
14. Тако није воља Оца вашег небеског да погине један од ових малих.
15. Ако ли ти сагреши брат твој, иди и покарај га међу собом и њим самим; ако те послуша, добио си брата свог.
16. Ако ли те не послуша, узми са собом још једног или двојицу да све речи остану на устима два или три сведока.
Матеј, глава 5
44. А ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне;
I za kraj od mene
Ефесцима, глава 6
23. Мир браћи и љубав с вером од Бога Оца и Господа Исуса Христа.
24. Благодат са свима који љубе Господа нашег Исуса Христа једнако. Амин.
Ovo je napisano od poelbuster mozete pogledati pod post 110, jedno me zanima da li ti proizvoljno postujes pisma bozija , kakav si ti pravoslavac, kako to
slavis Lazarevu subotu, objasni ovde svima , cudan si ti covek , hoces da popujes drugima a ne vidis gredu u tvoje oko ???????????????
pisano je : Izaija 42:8.Ja sam Jehova. To je ime moje, i
nikome neću dati slavu svoju, niti hvalu svoju likovima rezbarenim.
Izaija 48:11.Radi sebe, radi sebe ću učiniti što sam naumio. Zar ću dopustiti da se ime moje sramoti?
Nikome neću dati slavu svoju!
A ti slavis Lazara :what: