Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moja omiljeTa BlekendBlesice ,menjaj lokaciju posto si zasluzeno dobila titulu Miss Sarma u " malo u loncu ,malo u tanjiru ,malo kod Zonketa medju zubima "
Ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubim te bre !!!!!!!
Emotivna, potpuno neiskvarena, pleni svojom iskrenošću i vedrim duhom. Ne pokušava da se dopadne muškom svetu glumeći ono što nije, ne flertuje sa svakim muškarcem koji se pojavi na forumu, ne priča bajke o idiličnosti svoje ljubavne veze nego iskreno i prirodno iznosi sve svoje životne probleme i dileme. Stvorenje koje se ne pravi pametnije nego što jeste, svesno svojih i dobrih i loših osobina, jednom rečju ne pokušava nikome prodati "muda pod bubrege" što je izuzetna retkost među ženama i u životu i na forumu (o muškim palamudijama drugi put).
Glas za BLACKandBLOND
Eh da ja imam krilatog konja gde bi mi bio kraj, :acute: ovako dok ja okačim sve ove silne šnale :girl_sigh:
:help:
Ti si moj andjeo plavi..obozavam te..:friends:Evo ti Cecilija od mene da ne cekas dugo ...svako sledece je takodje dobrodoslo.
Pozajmicemo katanu od samuraja .