Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Imas stih u Bibliji:
"Ti si moj Sin, ja te danas rodih.. i opet ja cu mu biti Otac a on ce mi biti Sin"
A to se odnosi na rodjenje na zemlji...
Ajd reci šta je bio prije nego je postao sin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas stih u Bibliji:
"Ti si moj Sin, ja te danas rodih.. i opet ja cu mu biti Otac a on ce mi biti Sin"
A to se odnosi na rodjenje na zemlji...
Kako i ti ne vidis da se on samo formalno krstio , a da i dalje veruje isto ono sto i Kainos.
Samo se onda postavlja pitanje "jel lagao", posto koliko se ja secam na adventistickom krstenju te pitaju jel verujes u Trojstvo...
Kako i ti ne vidis da se on samo formalno krstio , a da i dalje veruje isto ono sto i Kainos.
Samo se onda postavlja pitanje "jel lagao", posto koliko se ja secam na adventistickom krstenju te pitaju jel verujes u Trojstvo...
Ti si u adventizmu sve formalno držao i vjerovao, pa sada to pripisuješ meni. Da nisi držao, ostao bi tamo.
Ajd reci šta je bio prije nego je postao sin?
A gde pise da je na nebu on oduvek bio "Sin"!? On je bio jedno sa Bogom, i bio je Bog!
Tekst ti ovde govori o Hristu, da je on postao Sin na zemlji rodjenjem:
"Ti si moj Sin, JA TE DANAS RODIH"!
I sta sad hoces reci, da je Bog Hrista "rodio na nebu", i da je "imao pocetak" na nebu, i da je "stvoren"???
Hoces reci da se ovaj stih odnosi na nebesko rodjenje???
Onda si Hrista nacinio "stvorenim"!
Niko ne moze biti "oduvek Sin", jel svaki Sin "ima pocetak"!!!
Isus Hrist jeste SIN Božji,zar ne?
Zar to nije sasvim dovoljno da se uoci razlika izmedju njega i njegovog Oca???
Nije bio Sin pre toga, gde pise da jeste???Opet nisi dao odg. znači nije bio sin prije toga.
Nije bio Sin pre toga, gde pise da jeste???
Marko ti je dao dobar stih:
"Ono sto ce se roditi bice sveto i NAZVACE SE SIN BOZJI." Luka 1,35.
Nigde nemas da je bio na nebu Sin, osim ako ces manipulisati tekstom, znam i koji ces stih dati da to potvrdis.
Nigde nemas da je bio na nebu Sin, osim ako ces manipulisati tekstom, znam i koji ces stih dati da to potvrdis...
Nisi odg. šta je bio?