Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koga obozava isus Hrist??
dal mislis da Isus Hrist ne obozava svoga Boga i Oca?
A ko ne obožava Isusa ne obožava ni Oca. I Jevreji su mislili da obožavaju Jehovu pa im je Isus rekao da im je otac đavo.
Лука 4:8
8 I odgovarajući Isus reče mu: Idi od mene, sotono; u pismu stoji: Poklanjaj se Gospodu Bogu svom, i Njemu jedinom služi.
CRO Luke 4:8 Isus mu odgovori: »Pisano je: Klanjaj se Gospodinu, Bogu svomu, i njemu jedinomu služi!« (Lk. 4:8 CRO)
Исус му на то рече: „Писано је: ’Јехову, свог Бога,+ обожавај* и једино њему служи.‘
5.Мој 6:13
Бој се Јехове, свог Бога, њему служи и његовим се именом заклињи.
Odličan dokaz da je Isus Bog, pa Isus je to na sebe primjenio kada je rekao satani, jer ga je satana kušao. I ađeli i svi spaseni služe Bogu i Isusu. Tako da je Isus Bog.
Dragi moj Tripo,
Isus je sotoni citirao pismo iz 5.Moj6:13 gde pise na hebrejskom
WTT Deuteronomy 6:1 אֶת־יְהוָ֧ה אֱלֹהֶ֛יךָ תִּירָ֖א וְאֹת֣וֹ תַעֲבֹ֑ד וּבִשְׁמ֖וֹ תִּשָּׁבֵֽעַ׃
(Deut. 6:13 WTT)
CRO Deuteronomy 6:13 Boj se Jahve, Boga svoga; njemu iskazuj štovanje; njegovim imenom polaži prisegu. (Deut. 6:13 CRO)
U skladu sa tim sto je isus citirao,stoji u
Luka 4:8 NW
Исус му на то рече: „Писано је: ’Јехову, свог Бога, обожавај* и једино њему служи.
Tako je NW ispravio gresku u DK prevodu i vratio ime Jehova tamo gde mu i pripada.,jer nazalost mnogi kao i ti zbog loseg prevoda prave istu gresku kao i ti i misle da su u pravu i da su srecni...cccc
Dakle kako god okrenes i obrnes Isus je bio STVOREN.
To je primjenio na sebe, ne piše Jehova, samo ja nisam formalista kao ti, Isus je Jehova.
Dragi moj Tripo,ti tvrdis nesto sto nije istina.
U Luki 4:8 Isus sotoni CITIRA pismo "....u pismu stoji.... "
Nadalje ako znas da rukujes sa reference i fusnote videces da ispod doticnog stiha ,stoji referenca koja nas upucuje na 5 Moj 6:13 i 10:20
Ako proveris sta pise u tim stihovima na hebrejskom primetices da pise Jehova,kao sto i ima prevoda koji prevode sa Jehova.
Jevreji dobro znaju da im se Bog zove Jehova i nikome od ljudi nisu davali Bozje ime .
Isus je sin Bozji,nije otac jer Otac se zove Jehova.,nazalost to je za tebe visa matematika...
Ko da si ti ili ja mjerilo.
I primjenjuje na sebe. Nikakvo čudo.
Na forumu čitam samo date stihove u cijelini.
Opet tvoj formalizam.
Da tačno i ja sam sin svog oca, samo ja nisam čovjek nego samo sin. Tvoja logika. Jesi sebi rekao da nisi čovjek nego samo sin. I to pomislio.