Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Ma jesi li ti normalan bre risko?ko je car careva?ko je Alfa i omega,pocetak i kraj?ko je put i istina,ko je vaskrsenje i zivot?zar ti nije jasno da nema drugog imena ni na nebu ni na zemlji kroz koje ce se covek spasti?ako ti nije jasno zao mije.Tako te volem Adrijane,kad lepo citiras stih iz Biblije,to je ono pravo.Barem si se naucio pristojnosti komunikacije.
Dakle pitas me za Isaiju 6:1
[SUP]1[/SUP] Godine koje umre car Ozija videh Gospoda gde sedi na prestolu visokom i izdignutom, i skut Mu ispunjavaše crkvu.
A sta mislis kolki je to Gospodov skut koji ispunjava svu crkvu???
Sta mislis koga je to Isaija i gde video?Ne znas ,pa pitas mene da bi ti kazao da je video Jehovu u sinagogi na zemlji????
Sisao Jehova Bog na zemlju pa usao u sinagogu sa skutom koji je ispunio celu sinagogu,da bi ga Isaija mogao videti,a iznad Gospod malecki serafimi koji udaraju glavama u plafon sinagoge????
Jel ti to mislis da ga je Isaija video doslovno svojim ocima uzivo na zemlji,kao sto pise u 5 stihu.
[SUP]5[/SUP] I rekoh: Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana, jer Cara Gospoda nad vojskama videh svojim očima.???
Da bi razumeo ove stihove,zapazi da nigde ne pise ,gde se Isaija nalazi.Kao drugo ovo je nesumnjivo vizija koju je dobio Isaija kao i mnogo proroka pre i posle njega.,jer ne moze niciji skut da ispunjava "crkvu".
To sto vidi Gospoda ,makar samo u viziji jeste velika prednost za Isaiju.
Identitet Gospoda razjasnjavaju serafimi u 3 stihu.
CRO Isaiah 6:3 I klicahu jedan drugome: »Svet! Svet! Svet Jahve nad vojskama! Puna je sva zemlja slave njegove!« (Isa 6:3 CRO).
WTT Isaiah 6:3 וְקָרָ֙א זֶ֤ה אֶל־זֶה֙ וְאָמַ֔ר קָד֧וֹשׁ׀ קָד֛וֹשׁ קָד֖וֹשׁ יְהוָ֣ה צְבָא֑וֹת מְלֹ֥א כָל־הָאָ֖רֶץ כְּבוֹדֽוֹ׃
(Isa 6:3 WTT)
Pozdrav od Gere.