Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Istorija je nekada davno bila istina o nekom vaznom dogadjaju, zapisana da bi se sachuvala od zaborava i ostala kao svedochanstvo o hrabrosti,stradanju, dobrih i loshih poteza vladara onima koji tek dolaze.
Shto je vishe chitamo (s'razumevanjem naravno), vidimo kako u toj istoj, dosta stvari nemaju nikakve logike i jednostavno pricha kao pricha "ne pije vodu" :vorred:
Ovom prilikom bi voleo da odgledate deo predavanja Dr.Jovana Deretica koji govori o drugoj strani medalje Kosovskog boja, i da na kraju sve to prokomentarishemo.
Косовски бој у светлу турских извора. Преk
Gospodine, vi ste veoma besni na nekog ili nesto. O "Celavoj latinici" slobodno nastavite na nekoj temi koja se bavi lingvistikom ili oligofrenologijom. Tema je postavljena s'razlogom, ali ako vi to ne vidite i to je u redu. Ima nas raznoraznih...бимбаша je napisao(la):Зато, уместо фантазирања, научити оно основно, јер нећете ми рећи да су и ch i sh потиснули душмани јер је ћ л и ш много ружније!? Када научите оно што имамо и знамо, онда то почните преносити на друге.
антисрбин је легитиман термин исто као што је то антисемита, антиром итд. Нећемо ваљда једни другима одређивати на форуму које термине ћемо користити за остваривање поенте. Дајте ми Ви неки алтернативни термин за људе који не желе добро српској нацији (разним независним и зависним аналитичарима, дебело плаћеним НВО, појединим телевизијским и новинским кућама...), па ћу га радо користити уместо термина антисрби. Да вам појасним: термин подразумева појединце и групе које тенденциозно и безскрупулозно шире антисрпску фобију, неутемељеним теоријама доказују фашисоидност српског народа, представљају историју скорашњих историјских дешавања у знатно мрачнијем светлу по Србе и тиме угрожавају међународну позицију и слику Срба у очима нових нараштаја...) Дакле, исти они против којих сте Ви, колико сам могао да видим у претходним постовима.Postovani Bimbasa,
na forumu, odnosno debati, nije primereno nazivati neistomisljenike nepisenim, neskolovanim, infantilnim antisrbima.
Pozdrav