Ne postoji moje mišljenje ili razumevanje biblije, već postoji biblijska istina kao takva koju sam lično spoznao, a koju može da razume svako ko je otvoren za istinu, čak i malo dete.
Ja sve merim ovom istinom, i onim što mi sam Bog svedoči, i ničim drugim.
Nivo mog teološkog znanja nije bitan, i ako smatram da je on na zavidnom nivou, i da sam za svojih 23 godine proučavanja i aktivnog opštenja sa Bogom - spoznao kompletnu biblijsku istinu, i putem nje doživeo iskustva lične zajednice sa Bogom, i osvedočenja u istinu.
Čak šta više, lično od Boga sam pozvan na službu propovednika i vesnika, sa akcentom duhovnih darova, posebno dara proroštva, raspoznavanja duhova, i posredničke molitve za isceljenje, u čemu imam bogata iskustva.
Bez Božanskog prosvetljenja - čovek može biti u opasnosti da pogrešno razume biblijska otkrivenja, ali kada sam Bog vodi čoveka i usmerava ga da razume biblijska otkrivenja, i kroz njih mu da živa iskustva - tada čovek ne može da zaluta.
Pošto imam biblijsku istinu - moja dužnost je da tu istinu iznesem i drugima, kako bi je prihvatili, i počeli da je slede.
Nikoga na to ne primoravam niti mogu, jer svako ima slobodnu volju, da li će putem reči Božje ispitati, i moliti se Bogu da ga on osvedoči u ono što iznosim.
Nisam ni dosadan, već je upravo suprotno - da se ja upravo ovde u poslednje vreme branim od napada neistomišljenika, od vređanja, omalovažavanja, itd.. i strpljivi ih podnosim, ne uzvraćajući istom merom, jer me savest nagoni da primenjujem princip ljubavi, i tolerancije.
Tvoja je slobodna volja šta ćeš o drugima pisati, ali smatram da upravo ti primenjuješ princip svog ličnog mišljenja, a u tvoje pobude neću da ulazim, jer ti znaš najbolje zašto nešto činiš.