Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa oni su ti naslednici Ismailovi naravno da je ISmailo bolji nego Isak po njima i naravno da vole da menjaju knjige kao i vi.Odgovor je jasan.
U Bibliji pise da je Avram prineo svog sina Isaka,a ne robinjinog sina Ismaila.
To je prva i osnovna laz koju su rekli i hodza i svi muslimani.
Odakle njima dokaz da je Avram prineo Ismaila a ne Isaka? i zasto su tako slagali svoje vernike?
Pa oni su ti naslednici Ismailovi naravno da je ISmailo bolji nego Isak po njima i naravno da vole da menjaju knjige kao i vi.
Ovde vise nema musimana sve smo ih oterali, ja sam ti vec rkao da oni koriste lazne spise kao prave, oni bi ti rekli da je izvestaj da je Avram zrtvovao Isaka lazan tj. krivotvoren(kao sto vi kazete za Jehovu) i tako bi se branili, njima SP ne znaci nista, za njih postoji samo Kuran.A zasto javno ne potvrdis da je Avram zrtvovao Isaka a ne Ismaila,i da prineses biblijski stih gde to pise,nego sto pises sve izokola?
Pa ako dobro poznajes i islam odnosno kuran zasto ne pokazes i taj stih iz kurana ge pise da je avram prineo ismaila.
Ili pusti malo i muslimanima da i oni sami pisu,a ja bi radije sacekao njihove odgovore na ovu temu o kome se radi Isaku ili Ismailu....
Ovde vise nema musimana sve smo ih oterali, ja sam ti vec rkao da oni koriste lazne spise kao prave, oni bi ti rekli da je izvestaj da je Avram zrtvovao Isaka lazan tj. krivotvoren(kao sto vi kazete za Jehovu) i tako bi se branili, njima SP ne znaci nista, za njih postoji samo Kuran.
A koje to lazne spise oni koriste?Koji je to kuran?Sta pise u kuranu?,koga je Avraham ili po njima Ibrahim prinosio na zrtvu Isaka,ili pak Ismaila.....Ovde vise nema musimana sve smo ih oterali, ja sam ti vec rkao da oni koriste lazne spise kao prave, oni bi ti rekli da je izvestaj da je Avram zrtvovao Isaka lazan tj. krivotvoren(kao sto vi kazete za Jehovu) i tako bi se branili, njima SP ne znaci nista, za njih postoji samo Kuran.