Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Stvar filozofiranja. Nisi cuo da neki robovi nisu bili pokorni pa su kaznjeni na neki nacin? Da li se promijenio njihov status? Ne, samo su dobili batine! I pri tome su mogli pricati bajke kako su slobodni.

Islam nikoga ne prisiljava ni na sta!
Islam je jedina vjera slobodnog izbora.
Islam ljude uci da priznaju Istinu, da prihvate Istinu i da ispovijedaju Istinu.

Isus je rekao tako, jer je bio musliman.

I ko ga od sadasnjih krscana slijedi?

Ko je prihvatio Duha istine (Muhammed a.s.) koji je dosao nakon njega da ljude uputi u svu istinu?
pa to znaci da nisu bili pokoreni njemu, pruzali su neku vrstu otpora i nisu postovali tog zato sto mu se nisu pokorili, a oni ili mi i jesmo slobodni, mi danas imamo ljude koji se klanjaju djavolu idu u djavolju crkvu, to je njihov izbor kao slobodne osobe

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
pa to znaci da nisu bili pokoreni njemu, pruzali su neku vrstu otpora i nisu postovali tog zato sto mu se nisu pokorili, a oni ili mi i jesmo slobodni, mi danas imamo ljude koji se klanjaju djavolu idu u djavolju crkvu, to je njihov izbor kao slobodne osobe

Naravno. Ljudi mogu izabrati sluzbu djavolu, u izboru (ne)vjere odgovaraju jedino Bogu. A On je rekao da ce traziti obracun sa svakim.
Pa ko izabere djavla otici ce za njim u pakao, mjesto vjecnog mucenja.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
U paklu je ekipa a u raju sve sami bogomoljci.

:???:

Haha

U Raju su zivi ljudi, imaju beskrajnog uzivanja, naravno i u sexu. Ta zivi su, zdravi i vjecno mladi.
Prica o tome da ce biti kao duhovi i lebdjeti u oblacima je suprotna Jevandjelju.
Ekipa u paklu je stalno zauzeta plakanjem i kukanjem. Nista im ne pada na pamet osim da nekako otklone bol.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Dobro me seti da pitam.
Džihad je sveti rat u kojem se bore mudžahedini protiv nevernika.U svakom ratu se, između ostaloga i gine (za slučaj da neko ne zna)i to malo češće nego obično, a može da se pogine na razne načine,pa tako npr., neki mudžahedin može da stane na minu i direktno ode u nebo. Mudžahedin kada pogine postane šehid i stvori se u dženetu (dženet je raj za slučaj da neko ne zna) gde ga, između ostaloga, čeka sedamdeset najlepših devojaka,mnogo lepših od onih koje je dobio onaj pre njega, i to sve redom device (jer šta će mu ako ih je već neko jebo)...
Eh, sad dolazi moje pitanje:
Ako neka muslimanka u ratu ubije nevernika, postane šehida i direktno se stvori u dženetu, hoće li nju tamo čekati sedamdeset najlepših momaka i to sve redom devci?
U gori raste zelen bor, čekam brzi odgovor.

taman posla

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
A i ja kažem ... Nebi bilo uredu da ona za nagradu dobije kurac i to čak sedamdeset i kusur njih. Rasturili bi je devci, bre.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Sto si vulgaran? Mogao si da napises 72 penisa. :D

Bila bi to scena vredna gledanja, ona i 72 device.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Dobro me seti da pitam.
Džihad je sveti rat u kojem se bore mudžahedini protiv nevernika.U svakom ratu se, između ostaloga i gine (za slučaj da neko ne zna)i to malo češće nego obično, a može da se pogine na razne načine,pa tako npr., neki mudžahedin može da stane na minu i direktno ode u nebo. Mudžahedin kada pogine postane šehid i stvori se u dženetu (dženet je raj za slučaj da neko ne zna) gde ga, između ostaloga, čeka sedamdeset najlepših devojaka,mnogo lepših od onih koje je dobio onaj pre njega, i to sve redom device (jer šta će mu ako ih je već neko jebo)...
Eh, sad dolazi moje pitanje:
Ako neka muslimanka u ratu ubije nevernika, postane šehida i direktno se stvori u dženetu, hoće li nju tamo čekati sedamdeset najlepših momaka i to sve redom devci?
U gori raste zelen bor, čekam brzi odgovor.

taman posla

Svakoga ceka ono sto je zasluzio.
Neki ce muslimani reci kako je dzihad rat protiv svojih strasti, vjerovatno i jeste.
Ali prvi put se spominje kada su europski krstaski zlocinci krenuli da oslobadaju hramove od zlatnih krovova, pljackaska druzina koja je odgovorna za genocid.
Mozes li zamsiliti kada su se pojavili krstasi plackajuci i paleci medju zaprepascenim svijetom jer nikakv kontakt s tim narodom prije i nisu imali!
Tada su poveli sveti rat protiv pomahnitalih manijaka. I taj se rat nazvao dzihadom.
Za 70 djevica kada pogine...? Iskreno, ne znam.
To bi mogao mnogo bolje objasniti na primjer Mojsije i oni sto su dosli nakon njega.

Taman posla da vjerujem u ono sto neki izmisle iz bilo kojih razloga.

Mozda i nju cekaju 72 device.

:D

To sta koga ceka zna samo Allah Milostivi!

Natrag