Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
ONI, jest Bog Jedini, Allah!Ko su to ONI što su propisali?
(prelistaj malo stare arhive, pisma kraljeva Perzije i Europe, pa ces znati sta znaci Mi, kada pise kralj. Mislis li da je Bog manji od kralj?)
Hajde da se podsjetimo ko su braca:Mojsiju je rečeno među NJEGOVOM braćom će dići proroka.
Da li je Mojsije Ismailov ili Isakov potomak?
Ismail se naselio u Paranu, na suprot svojoj braci - Postanak 25:12-18
Mosjije je bio Izakovac, jos bolje Izraleac, i njemu Bog kaze: podignut cu im proroka izmedju tvoje brace kao sto si ti... i ne poslusa li ko rijeci sto ih taj prorok bude govorio u Moje Ime, taj ce odgovarati preda Mnom... pa eto, gledaj sta ces.
Isus nije imao oca! sjeme ni jednog musakrca nije oplodilo Marijinu utrobu, njeno jajasce!Isus nije govorio svoje već ono što je čuo od Oca a otac mu nije Josif već ...podseti me ko je Isusov Otac?
Valjda je to vise jasno svakome, narocito onome ko vjeruje Isusovim rijecima.
Pa da! I ja o tome govorim. Mojisja je nacinio muskarac, Isusa nije. Mojsije je donio Zakon i bio vojskovodja, Isus nije donio Zakon, on ga je samo potvrdio, Mojsije je umro i pokopan, Isus nije itd... Svojstvo njih dvojice i svih drugih Bozjih poslanika jeste sto ih je Bog posalo s misijom rastavljanja istine od nestine i oni su to vrsili po cijenu zivota.Bog ne govori da će dati proroka po fizičkoj istovetnosti kao visina rasta, odevanje, ista hrana, ženidba, toalet, pranje zuba...već po smislu važnosti poruke i izvođenja naroda iz ropstva ali ovog puta iz večnog ropstva greha
Obicno nevjernici jadikuju da zasto su bolesni, da zasto umiru, da zasto budu sirmasni....Lepo to Kurran kaže da se dobra dela trebaju činiti ali smrt ga IPAK HVATA i ko će ga izvaditi iz smrti...............
ta Bog je rtekao sasvimn jasno, posalo je jasnu poruku preko Adama: bolovacete, umirati, biti iskusavani.... (cemu zblaznjavanje!?) i
dolazit ce vam poruka od Boga, pa koji je budu slijedili mogu ocekivati srecu nakon Dana prozivljenja.
Koj je grijehe Hrist uzeo na sebe kada su grijesi ostali, umonozili se i povecavaju se kako se primice Sudnji dan? kaze: grijehe svih ljudi?
Da. Zasto onda mrze muslimane kada je Hrist i njihove grijehe odnio? Ili se malo zajebajemo, oprosti na izrazu, nemam bolji. Da li je odnio i grijehe satanista i drugih perverznjaka ukoliko se sami iskreno ne pokaju i zamole Oprost?
Vidis kako Kur'an precizno kazuje....,,Sura Merjem, ajet 33 "I nek je mir nada mnom na dan kad sam se rodio i na dan kad budem umro i na dan kad budem iz mrtvih ustao..."
Hrist nije umro! Jos nije umro!
On je kod Boga, u kakvom stanju mi nemamo pojma...
Onda, dolazak Hrista se ocekuje, zar ne?
Pa ce nakon Hristova bravka doci Sudnji dan, kada ce umrijeti prvi put. Nakon Sudnjeg dana bice ozivljen, kao i mi, tada ce ustati iz mrtvih.
Sve je to jasno. Jer uskrsnuce je u tijelu, prijetelju.
Onaj ko uskrsne ponovo zivi jedan period do smrti. Hrist nije umro, Bog ga je uzeo sebi.
Kur'an je poslan da sacuva istinsko Jevandjelje! Da sacuva istinsku Toru u Psalme. Njihovo izvorno znacenje: pokoravanje Svemogucem Bogu.Pomozi mi da vidim razlog zašto je Kuran uopšte pisan kad je Isus rekao da je SVRŠENO i da Duh Sveti koji se izlio na praznik Duhova poučava o onome što e ISUS učio a ništa NOVO ne uči?
Ko veruje taj se i bori, pozdrav.
A ne odmetanje od Boga kroz razna "cuda".
Pdjseti se da je Hrist govorio: ne spavajte! Sudnji Dan samo sto nije dosao!
Zamisli, Hrist je mislio da ce Dan Gospodnji doci za maksimalno nekoliko desetaka casova!
A nije! Jer Hristu nije bilo dato znanje o tom!
Pa s eipravlja Hrist i kaze: Samo Bog zna kada ce doci Gospodnji dan, i niko osim Njega!
Onome ko razumije, ne treba vise.... sve je jasno.
Zato ti preporucujem Kur'an, jer vidim da te zanima istina.
Ako je ne adjes u kur'anu, ona nije za tebe svakako, imaces svoju istinu, i ja cu sasvim postivati tvoje pravo na tvoju istinu, ma kakvu da nadjes.
Predpostavljam da ces i ti istim intenzitetom postivati moju.
Lijepi pozdrav
Poslednja izmena: