Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa to je najcesce usled lose ishrane (meso,jaja,sir,i razni proizvodi koji su prepuni kalorija) zatim koriscenje duvana, alkohola, stras i td i td.Ne znam usled cega,tj. sta je uzrok,ali znam da se pejs-mejker ugradjuje onda kada u nasem organizmu,tzv. pejsmejkerske celije nisu aktivne,tj. ne daju ritam rada srcu.A da li ti znas neki detalj vise o tome?
Odmah da ti kazem, ne moras me persirati (iako to pokazuje tvoju kulturu) ali nema potrebe, ovde smo svi braca i sestreDa,to je istina sto ste rekli,ali sigurna sam da on ne pusi i ne konzumira alkohol,a i ne posti on bas svaki dan,kad je post onda strogo na vodi,a kad nije isto tako samo sredom i petkom.I dodala bih da ja njega ne volim bas toliko,nego da bih samo zelela da ga upoznam i saznam zasto ga svi tako naruzuju.U svakom slucaju hvala na ovim informacijama.Dodala bih i da sam cvrsto uverena da on nije odgovoran za svoju bolest,mada postoji velika mogucnost i da gresim.A gresku bih ispravila kada bih od njega cula pravu istinu.
U redu poslusacu te i necu persirati.I slazem se sa tobom po pitanju odlucivanja,Bog je tu da sudi,a ne mi.Ali ne znam kako da dodjem do njega,jer zbog polozaja u kom se nalazi i zbog svih funkcija koje obavlja je jako nedostupan.Ipak moramo imati u vidu koliko je on obrazovan i ucen covek.Ne znam da li ste gledali na kanalu RTS1 emisije u kojima je on gostovao,ali njegov nacin izrazavanja me je ocarao,a i moju mamu.I ne samo to,po izjavama koje sam imala prilike da cujem u tim emisijama izgleda da je on bas dobronameran i sve na fin i dolican nacin ume da obrazlozi.Mozda bi se neko u tome i slozio sa mnom.
Dodato posle 10 Sati 25 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Jako mi je zao sto na ovom postu ima jako malo zainteresovanih o Vladici Backom Irineju,ipak sta da se radi,ali uvek ste dobrodosli ako imate neki komentar.
Dodato posle 12 Sati 39 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Da li neko zna koliko jezika govori Episkop Irinej Bulovic i koji su to jezici? Unapred hvala!