Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@ jeremijabg
Izvađeno iz konteksta,može svaka izjava da se zloupotrebi.Ovde je veoma očigledna takva zloupotreba.Saslušaj pitanje koje je postavljeno i pažljivo slušaj odgovor...odnosi je na to pitanje.
Fotografije sa predstavnicima drugih religija...pogledaj malo koje funkcije obavlja.
@Myxy
Ako želiš da čuješ pohvalu...poslušaj šta ti Bog govori.Matija 18.20.
Evo jednog isečka sa Ko manipuliše vladikinim recima
Govoriti, dakle, o tom prvenstvu, imam utisak, i dozvolite da ga podelim sa Vama, da je današnji papa rimski, Njegova Svetost Jovan Pavle Drugi i lično doživeo i pred čitavim svetom svedočio svoje služenje i svoje prvenstvo, pre svega upravo kao službu i služenje u ime ljubavi Hristove. Ne kao vršenje vlasti i jurisdikcije u prvom redu, ne kao činjenicu juridičkog ili pravnog stvari, nego pre svega kao činjenicu novog našeg blagodatnog života u Hristu, života kao nove tvari u Hristu, preporođenih i Duhom Svetim isceljenih ličnosti, krštenih, miropomazanih i pričešćenih svetinjama Tela i Krvi Hristove.
U tom svetlu, dakle, treba naglasiti, da taj naglasak na služenju, a ne na vladanju. To izvorno jevanđelsko učenje iz života i prakse bitno doprinosi i premošćavanju razdaljina i rastojanja među onima koji veruju u ime Hristovo...
sluzenje I MOLITVA sa jereticima a to je katolicka crkva je NAJGORI PREKRSAJ PO KANONIMA!!!!koji se kanjava RASCINJENJEM!!tako da ta laprdanja o "ljubavi" i ne znam cemu ostavi za svoj odgovor na Sudu....papa moze samo nekome ko ne veruje u Hrista da bude "nepogresivi zamenik boga"...meni je Hrist Bog...jedini NEPOGRESIV.koji je dosao da bi se POKAJALI...a onaj koji veruje da covek moze biti nepogresiv neka se bolje preispita kome sluzi i u sta veruje.....mada obicno i zna...
YouTube - РАТ ЗА ДУШЕ 2. део
Vidim da niko o njemu nista lepo nema da prezentuje,no sta je tu je.Samo bih sa Vama zelela da podelim zaljenje koje osecam,jer sam danas procitala da je Vladici Irineju Bulovicu pozlilo u manastiru Celije,to je zato sto ima kardio-vaskularnih problema i ima ugradjen pejs-mejker.Stvarno mi je zao zbog toga,a nije on mnogo star ima 63 godine.Veliki pozdrav i objavljujte postove.Hvala!
Dragi prijatelju!
Imam utisak da nisi ni pročitao ono što sam napisao.Molim te da ako želiš da diskutiješ o bilo čemu prvo pročitaš i pokušaš da shvatiš.
Još više imam utisak da tebi kao i mnogim fundamentalistima Biblija služi samo da njome mašeš i pokazuješ kako si ti religiozan.
Pravi vernik ne bi sebi dozvolio takve reči.
Dela prijatelju,svaki sveštenik radi koliko najbolje može.
Pročitaj biografiju oca Irineja Bačkog ako ti i to nije teško.
A najvažnije ,pročitaj tačku 13 .v.
Poruke poglavara Pravoslavnh crkava
biće ti možda jasnije.
Пројекат Растко: : Порука поглавара Православних Цркава
Pogledaj ko je sve taj dokument potpisao,da li ćeš sve da ih rasčiniš?
Koristiš teške reči,tome te Hrist nije naučio.
Dragi jeremijabg
Vidim da si naučio da koristiš opciju copy/paste
ali ne vidim da si počeo da čitaš .
Jasno mi je da mogu da napišem šta god i to tebi neće biti po volji.
Staćemo jednom pred gospoda i ti ćeš mu pričati kako si branio Pravoslavlje da ne padne pod vlast Rimskog Pape i njegovih sluga...
Ja neću imati čime da se pohvalim,niti sam branio Srbiju od neprijatelja niti sam branio Pravoslavlje iako sam pravoslavni srbin.
Verovatno zalud čitam Bibliju i pokušavam da sledim reč Hristovu.
I sve Božije zapovesti poštujem uzaludno.
Uzgred,da li si pročitao ovo sve što si kopirao?
I da li znaš šta si kopirao?
Ima samo jedna knjiga i ta knjiga se zove Sveto Pismo ili Biblija.
Pročitaj
Jevanđelje po Mateju 18.20.
Вести | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт]