Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki sto si presutio onu xxx ili nije stala,mogao si ju negdje poguratiJedna jako mocna mala masinerija sastavljena iz raznoraznih skripti koju sam sklopio za sebe u jednu celinu ..,Sve do jedne skripte koje cine ovaj alat napravljene su kod nas na SerbianForumu od strane 3 majstora internet televizije....
Naravno sve jos uvek rade perfektno......
Sta reci osim svaka cast tvorcima ovih alata...............Zelim im srecnu 2015 sa pesmom..
Boki sto si presutio onu xxx ili nije stala,mogao si ju negdje pogurati
Pozdrav gdje može da se skine ova aplikacijaJedna jako mocna mala masinerija sastavljena iz raznoraznih skripti koju sam sklopio za sebe u jednu celinu ..,Sve do jedne skripte koje cine ovaj alat napravljene su kod nas na SerbianForumu od strane 3 majstora internet televizije....
Naravno sve jos uvek rade perfektno......
Sta reci osim svaka cast tvorcima ovih alata...............Zelim im srecnu 2015 sa pesmom..
OK je sve domaće samo što sitno piše zemlja porjekla Hong Kong.Na domaće što piše više ne vjerujem ni u boju.radi jos uvek to ali sam se drzao devize.......