Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Naletih na ovu aplikaciju pa da podelim sa vama. Trebace vam Net Framework 4, ali uputice vas aplikacija na adresu ako to nemate instalirano. Instalacija je na Nemackom mislim ali snacicete se lako.

Sama aplikacija radi, ima dosta kanala koji rade ali mene danas zeza net, mozda je do mene, mozda je do njih, isprobajte, ne gubite nista sem malo vremena. Pise da je aplikacija azurirajuca tako da bi trebalo da vecina linkova radi.

Ako ne radi ili vam ne odgovara, sta da se radi, podelio sma ovo kao sto bi isto neko od vas uradio, mozda ce nekome da koristi, nikad se ne zna..

oYGYqkr.jpg

qr1gpdH.jpg

VbYtgA6.jpg

Download:
Kod:
http://up07.net/ubrx7eb41ne3

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ne znam sto ne bi, skenirao sam i antivirusom i online virus skenerom, sve je bilo ok. Ne bih okacio tek tako nesto s virusima. Ako jos ko bude imao slicnih problema obrisacemo, poslednje sto zelimo je da neko "zarazi" racunar.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.09.2009
Poruka
14
SF IPTV

Ashampoo_Snap_2014.07.02_00h27m16s_001_75344.png

Danima nije bilo ni jedne skripte pa evo ja i losmij smo na brzinu konstruisali nuklearnu elektranu.....:beee:

:download:

Kod:
http://www.mediafire.com/download/57zvuriuqmtc6d1/SF_IPTV.rar

nema je vise posalji mi u pm

izbrisano nema odakle da se skine postavi ponovo

Poslednja izmena od urednika:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
hmmmmm......mozda bi mogla sutra ili prekosutra biti i premijerno jedna mala bezobrazna aplikacija.....ali samo na pp posto na forumu je zabranjen ovaj sadrzaj......:mig:

poELJ8M.png

ide po principu.......kad se male ruke sloze.....

Ja sam izvuko strimove sa Jacquieet Michel TV,losmij je sredio Beeg, D3n1s je sredio Xhamster......

Zatim sam ja sastavio sve u jednu aplikaciju.........i rezultat na desetine i desetine hiljada strimova.......treba par zivota da se sve odgleda.....:roll:.......jesmo bezobrazni,kvarimo omladinu.....:beee:

[raw]<object width="1" height="1"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/DcHQBfUTqn8?autoplay=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/DcHQBfUTqn8?autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/raw]

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
SF MULTI XXX

Kao sto napomenuh gotova je aplikacija......

etvh7uD.png

MLmI3rg.png

Jacque Michelle kreira listu na desktopu od par hiljada strimova...Beeg nudi izbor kreiranja liste po stranicama ili kompletnog sadrzaja sa svih stranica sa tog sajta -kreator XXX mag losmij....Xhamster sam redukovao jer je baza ogromna sa 96000 filma.....a xxx mag D3ns1 napravio da vuce celu bazu i kreira listu koju nikada niko nemoze odgledati....hihihi stavio sam po 1300 filma x 20......dosta je da kreira 26000 filma a kome je malo klikom na logo sajta kreirace sa kompletnog sajta.......

Toliko od kraljeva XXX.......i kao sto rekoh salje se na pp.....

****Potrebno je da se ima instalirana u racunaru nova java**** kao kod onog bioskopa....:mig:

Natrag