Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
"par budala" ? Onda smo svi kolektivno budale ko je god jednom pokrenuo skriptu ili usao preko onih cokija. Nije nju "ubio" niko sem nas samih, pa nisu oni tamo s kruske pali, bezele IP adrese, na jedan nalog udje po 100 razlicitih IP adresa. I onda normalno padne ban na user i password.

Imaju Losmij, Boki i drugi jos tih skripti i rade im jako dugo bas zato sto ih nema mnogo osoba, ja sam pre par dana rekao da se ne nadamo da ce da potraje ovo a dodje lik me isproziva ni krivog ni duznog ali eto, "crce" skripta.. Bilo je to osudjeno na propast cim se pojavilo, samo je bilo pitanje vremena kad ce se to desiti. Naravno, svaka cast Losmiju za cimanje, da je pametan pa da se vise ni ne cima jer je i sam objasnio u prethodnoj poruci kako ovde funkcionisu stvari.

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Nisam rekao da nismo isti, i slazem se potpuno da je razlog ulaska nas 100 sa razlicite adrese ubilo taj tviet... da li imaju ili ne nemam pojma, imam svoje naloge koje placam za eurosport i tennistv, a ostalo kad nadjem nadjem...i losmij o5 hvala i nemoj vise da se cimash, troshish svoje vreme uzalud :D

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
I posle ja kralj XXX....:roll::roll:..dobar vic...:roll::roll:.....Mega by losmij........:beee::beee:

123c5d97.png

Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
jbt pišemo celu stranu stranu o tome kako se gase skripte i opet ljudi od par postova traže nešto na pm :D

Natrag