Član
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011
- Poruka
- 695
weebtv ne radi vise... skripta SF-WebTV otvorim 83 kanala i vlc se pokrene al nema slike
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sad probao-radiweebtv ne radi vise... skripta SF-WebTV otvorim 83 kanala i vlc se pokrene al nema slike
weebtv ne radi vise... skripta SF-WebTV otvorim 83 kanala i vlc se pokrene al nema slike
Ne radi ni kod mene
Skripta radi kao podmazana, nema problema, nit pre nit sad.Neće ni kod mene, pa i neznam otdak, nisam gledao več neko vreme.
Ma ću još da probam onaj iškon... Za ovo što nije htjelo da mi raspakuje, kapnulo mi u čemu može da bude problem. Imao sam otvoren onaj SF Telekom, pa sam ga onda zatvorio i onda mi normalno raspakovalo. Izgleda neki isti fajlovi, pa kada su oni bili u upotrebi, nije mogao da raspakuje.
Za iškon listu napravi, samo onda vlc javi grešku
Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'rtmp://213.202.73.202:1935/iskon/htv1_b3.stream?username=iskontv.demo&s=332be72119acd4250d932b1b0c1f2df4'. Check the log for details
Uh, sada sam se sjetio, možda problem u vlc, jer sam stavio onaj 2.1.3, a prije mislim da bio 2.1.1, sada ako ostalima radi na ovome zadnjem, onda mi možda nešto promjenilo u settings...
Trenutno Iskon ne radi, ako i kada bude preoradio, bicete obavesteni!