Član
- Učlanjen(a)
- 01.03.2012
- Poruka
- 124
eto ima i neke koristi u svemu tome... ne pa vidi imamo mi napravljen status na server i videli ko ga koristi.....znali smo da je napustio mracnim kanalima vip i nismo pravili problem ,rekli ok ,neka ljudi koriste,ide po porukama ,nije javno sluzice mnogima po principu kako i to ide ,,u poverenju,,.....ja dam tebi ti das dvojici ,oni drugoj dvojici....i presli smo preko svega toga ,ali taj bezobrazluk da neko javno postavlja cak ne i na sf gde je i nastao bio...e preko toga nismo mogli preci......mislim da je to ok,a drago mi je da sam uticao na tebe dakrenes tim putem......znacu od koga da trazim liste kada se iptv penzionisem ......na mladjima svet ostaje uvek bilo i uvek ce da bude.......
Ma sve razumljivo , isto bi i ja uradio jer uljeza imati u svojim redovima je nešto najodvratnije, nadam se da ste ga otkrili i sankcionisali
A čovjek nikada u životu ne zna šta je dobro za njega , kad ti se čini da je propast svijeta ono vrlo brzo ispadne da je ustvari prosperitet ...svi smo mi to u zivotu iskusili bar jednom .., a lista će biti , nek smo živi i zdravi