Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li moze da se ubaci prevod kad se gledaju filmovi iz videoteke?Zadnja verzija STALKER PORTAL PLAYER FOR PC V3.0
stalker_player_v3.0.rar dosyasını indir - download
stalker_player_v3.0.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles2.dosya.tc
Brat Turcin opravio
dole desno stavio da biras gde oces zvuk da pusta
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imao sam problem sa zvukom i pisao mu tamo i covek doradio.
ja brisao drajvere pa ponovo instalirao nove drajvere i sva moguca podesavana za zvuk i onda se setim da su kompijuter i TV-android povezani HDMI kablom i cim sam iskljucio-ugasio TV zvuk poceo da radi na kompijuteru,menjam kanale i radi zvuk , a cim upalim TV-android i promenim 1 kanal neradi zvuk na kompijuteru ,to jest radi samo 1 put kad pokrenem Stalker Portal Player v2.0 .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mogao bi da koristis programeDa li moze da se ubaci prevod kad se gledaju filmovi iz videoteke?
To je stvar do onoga tko je to i uradio,a što se playera tiče nama to i ne treba jer je drugčije bolje...Kolika je sansa da se dobije Stalker Player iz SF riznice?
Imas mnogo vise povjerenje u rad nasih ljudi kao sto su Denis,Losmij,SaleDobri,Kljuki,White i ostali koji nisu nabrojan ovaj put.
Pozdrav i ugodno vece
To je obican plejer kao i svi ostali i nema niceg sto je posebo u njemu. Mogu da se ubace liste na u&p ili na mac adrese.Kolika je sansa da se dobije Stalker Player iz SF riznice?
Imas mnogo vise povjerenje u rad nasih ljudi kao sto su Denis,Losmij,SaleDobri,Kljuki,White i ostali koji nisu nabrojan ovaj put.
Pozdrav i ugodno vece
hvala, zavrsava posao..Mogao bi da koristis programe
gfSubtitlePlayer
i
SRT Player
ili
PenguinSubtitlePlayer
Skines prevod i pokrenes preko ovih gore programa.
A imas i Titlespeak program ako ti komp cita na srpskom sa ovim programom bi ti citao prevod filma na srpskom jesiku.