Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
10.01.2011
Poruka
31
quote_icon.png
Prvobitno napisao parabolicxtc
Ako već toliko znaš šta onda ti nisi to napravio

Dobro daj ti objasni malo kao to?
Da ljudi znaju da ne koriste to đaba.
Hvala na odgovoru.
Parabolic, zasto, cemu bi se pravi crack kad postoji jednostavno rjesenje koje stane u desetak linija koda, a ko zna znanje y jednu jedinu bez cackanja po registrima. Ja sam davno davno prije pojave tog ako je "crack"a imao resenje i davao ljudima naloge nekima i sa ovog foruma.
E sad onaj ko zna da napravi "crack" zna i ovo sto ja rekoh, a ipak pravi "crack". Zasto, pa sigurno ne sa dobrom namjerom, jer kako rekoh ranije postoji najmanje jedna a mozda i vise osoba koje se bave phishingom a ne bih da dijelim informacije sa takvim osobama, jer takve osobe smatram podlim. Ja cu dijeliti informacije sa onima koji meni budu interesantni.

Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
80
Parabolic, zasto, cemu bi se pravi crack kad postoji jednostavno rjesenje koje stane u desetak linija koda, a ko zna znanje y jednu jedinu bez cackanja po registrima. Ja sam davno davno prije pojave tog ako je "crack"a imao resenje i davao ljudima naloge nekima i sa ovog foruma.
E sad onaj ko zna da napravi "crack" zna i ovo sto ja rekoh, a ipak pravi "crack". Zasto, pa sigurno ne sa dobrom namjerom, jer kako rekoh ranije postoji najmanje jedna a mozda i vise osoba koje se bave phishingom a ne bih da dijelim informacije sa takvim osobama, jer takve osobe smatram podlim. Ja cu dijeliti informacije sa onima koji meni budu interesantni.

Pa ajd napravi nesto pa nam daj.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
20:00 ODBOJKA: CEV LIGA SAMPIONA: Partizan - Zaksa
HTML:
http://www.live-tv.se/kanal-2

Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
SAMO ZA DIVAK22
Kod:
rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://ataka.tv/live playpath=live pageUrl=http://tv-sv.blogspot.com/2010/04/alfa-tv.html live=1
D3n1s
ne bi bio problem napraviti skriptu koja ce napraviti .m3u listu sa tvsector jer vjerujem da ni DIVAK nije ocekivao
sve ocekivam za to sam si podsiguril za svaki kanal minimun ot tri mesta da gledam i radi brze ovi bat zaschto ovi brzje menja sve pa ti dok napravisch bat kanali ce sa vec na limit i tada ce gledasch 20 minuta i posle treba da se otmorisch malo,ubavo ni si gledal godina tv zaschto ti je sad da se ubazujesch u ova smrad cudim ti se.A sto se tice za ovi kanali iz BG ot sopcast vische nema da radat.

Član
Učlanjen(a)
10.01.2011
Poruka
31
Pa ajd napravi nesto pa nam daj.
Bubuleje, napravicu i poslacu vam kad mi budu trebali brojevi vasih kreditnih kartica, nettvplus kljucevi i ostalo sto bude u vasim kompjuterima. :)
Za sada mi ne trebaju...ali ako mi zatrebaju onda cu vam napraviti i poslati.:)

Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
ot kada sledisch politicka situazija u BG.Dazje ne znasch sta si postavil kakvo djubre je ova televizija,nemasch pojma sta stavljasch.

Član
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
45
nemogu da verujem, propustis jedan dan kad ono 20 novih stranica, a od toga streamova 1%, bzvz

Natrag