Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
tices mi reci ,debilu kurcis se ovde

kaze se: ti ćeš mi reći a ne "tices mi reci", i po cemu si dosao da zakljucka da sam ja debil i da se .urcim uvdije? zato sto sam kako ti ono rece? mulsiman?
biggrin.gif
pogledaj moje postove i ako sam nekog uvijedio ili omalovazavao bilo korisnika ili neciju vijeru kao ti, nek' me banuju slobodno i ako neko misli da nisam pomogao pojedincu ili vecini nek' me banuju bez ikakve price i ajd stvarno, al stvarno, reci nam koliko godina imas da znam s kim pricam, jer ako imas ispod 18 da vise ne umaram prste s tobom. ;) iako si mi pravo zanimljiv, mogao bi ovako s tobom dok si ziv i nikad ne bi imao zadnju.
biggrin.gif

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
70
Denis batali to, vidi ovo. Eve snimio sam da vidis. I rece gde gresim? I ako je problem u firewall, kako mogu da ga ispravim?
Cek, rezolucija pojebala video.
Zaebi to...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
D3n1s
ne bi bio problem napraviti skriptu koja ce napraviti .m3u listu sa tvsector jer vjerujem da ni DIVAK nije ocekivao
sve ocekivam za to sam si podsiguril za svaki kanal minimun ot tri mesta da gledam i radi brze ovi bat zaschto ovi brzje menja sve pa ti dok napravisch bat kanali ce sa vec na limit i tada ce gledasch 20 minuta i posle treba da se otmorisch malo,ubavo ni si gledal godina tv zaschto ti je sad da se ubazujesch u ova smrad cudim ti se.A sto se tice za ovi kanali iz BG ot sopcast vische nema da radat.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Denis batali to, vidi ovo. Eve snimio sam da vidis. I rece gde gresim? I ako je problem u firewall, kako mogu da ga ispravim?

Ti i video napravio?
biggrin.gif
da nisi mijenjao lokaciju gdje ti se instalira VLC? desavalo se da neko instalira na D:\ ili gdje vec i onda ga skripta na pronalazi, jel to Windows XP 64-Bit?

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
evo jedna utakmica za smirivanje
PHP:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4f14b7d9ee297

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
D3n1s
ne bi bio problem napraviti skriptu koja ce napraviti .m3u listu sa tvsector jer vjerujem da ni DIVAK nije ocekivao
sve ocekivam za to sam si podsiguril za svaki kanal minimun ot tri mesta da gledam i radi brze ovi bat zaschto ovi brzje menja sve pa ti dok napravisch bat kanali ce sa vec na limit i tada ce gledasch 20 minuta i posle treba da se otmorisch malo,ubavo ni si gledal godina tv zaschto ti je sad da se ubazujesch u ova smrad cudim ti se.A sto se tice za ovi kanali iz BG ot sopcast vische nema da radat.

Ma imam jos 2 dana odmora pa reko da dangubim ovako
biggrin.gif
ma necu jos dugo, pa reko da se skine sto ima pa kad odem da moji ako im se poveca net na 4mb gledaju History HD, Viasat History HD, Penthouse HD ili sta vec gledaju.
biggrin.gif

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Jedinu listu koju si ti dijelio tigric bila je ona koju si na prevaru dobio od bayerna,a sto se ostalih listi tice sve su bile probne po dva dana kojima si navlacio ljude na tvoj forum.I pitanje za urednika koliko kredita ovaj tigric ima kad mu se tolerise i vrijedjanje na nacionalnoj osnovi u vise navrata

upravo tako....iskoristio je jedino moju naivnost jer nisam znao izvuč nastavka za listu.....neče se to nikad više ponoviti....a u zahvalu još me tri puta banovao.....neka mu, neču ga pogriješati više....ima i drugih boljih foruma i boljim ljudima od njega...

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
70
Ti i video napravio?
biggrin.gif
da nisi mijenjao lokaciju gdje ti se instalira VLC? desavalo se da neko instalira na D:\ ili gdje vec i onda ga skripta na pronalazi, jel to Windows XP 64-Bit?
Da, napravio sam, ali rezolucija 1920x1080 ne znam zasto zajebalo video so vertikalne linije.
Windows-32. A mogu da podesim gde da ga trazi VLC? Otstiklirao sam ga VLC iz firewall i opet isto.

Razgledajte ovaj sajt http://tv-sv.blogspot.com , mozda ga znate, HD kanale, Ruski, Bugarski, Nemacki, Polski, Turski... ONE HD (German) Music Channel sam izvadio od tamo, ali ovi drugi mi prave problem.

Natrag