Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
13.07.2009
Poruka
27
Ziveo tigric , pustite coveka zasto ga napadate , dajte postavljajte malo streemova i lista ovde , nije ovo forum za vredjanje. Evo prvi da potvrdim za tigrica da mi e dao i fiber i nettv bez para , svaka cast , ziveo tigric...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
A,ti si sada dosao ovde da pohvalis sam sebe,zato sto si ti sam ON-tigric,zlocko,zlatko,itd.Dali je moguce da ga je nas Upravnik posle bana opet registrirao.Zaista neverovatno!!!!!

Ni tebi ja ne bi vjerovao i ti si 2012 Januarska generacija.
biggrin.gif
Salim se naravno
biggrin.gif
ma nije problem neka njega ovdije al jednom smo se malo nasalili za fiber listu koja stvarno nije radila pa nas on sad mrzi Pogledajte prilog 22410 a mi se samo salili s njim, al je izgleda ozbiljan lik pa mu nije do sale kao ostalim. Pogledajte prilog 22410

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
ovde opet smrdi,cim ovaj smrdljivic ovde,oseti se odmah po smradu ko je ovaj,njega je ovde opet poslao njegov rodjak a nas urednik!
Idem odavde odmah!

Pa ja sam to znao prije njegovog prvog posta
biggrin.gif
ahahahahaha posto mi nije mogao poslati poruku htjeo je da me doda u kontakte da bi rekao ma znate vec sta... ono za sta i google translate kaze ERROR
biggrin.gif
a eto jos ce i forum oborit
biggrin.gif
a dosao da napravi red i mir i da se samo dijele domace liste i sto vise stranih kanala sa prevodom i teletekstom plus 500 grama sudzuke.
biggrin.gif

A steta bas si fino ime imao al ajd evo ti pjesma da te ispratimo:
biggrin.gif

sony B, how much there is to see just open your eyes and listen to me...
biggrin.gif

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
samo da kazem nesto da tigiric nije dao prvi crack nego je poceo od jednu grupu clanova koji su bili raniej na forumu pa psole im otisao forum ,pa su hteli da se pokazu na nettv forum kako su stavili crack,posle toga svi su skinuli crack a tigric je skinuo to kao i ranije kada je skinuo a to samsung ,ivica pavle,bayern,mugi,toni i drugi niskovi,a sto se tice lsite on je dao liste i od 23.4,pa do 10,pa od19,ap iam jos liste ali daje ljudima kojima iam poverenej
evo vidite dali je dao covek je donirao forum sa 150 dinara dao mu i crack i nettv lsitu nije kao pojedinci,a taj sto se reklamira za crack nettv laze vas nema taj pojma toje samsung nick koji je dobio ban na nettv jer je brisao psot kao urednik eto samo da vam akzem i dacu urednicima ip adrese da zna kosu i sta su

ajd napisi ovako.. samo, samo, samo, samo, 10 puta i odma posalji bez provjeravanja i povjerovat cemo ti da nisi Zlatko.
biggrin.gif

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099

Koje si ti djubre zar te nije stid? jadnice jadni, pa znam ja takvih dosta vjeruj mi i sad imaju 80 godina i usamljeni su, nemaju ni jednog prijatelja, jedini prijatelj im je TV koji takodje ne prica s njima, spominjes vjeru a cestitas praznike, pa kako te nije stid Boga? mene iskreno ne dotice ni jedan tvoj post i oprastam ti ako se ovo odnosi na mene a Bog nek' se bakce s tobom a vjeruj kao i sto prestpostavljam imas vjeru, Bog je pravedan i svakom dodje njegovo kad najmanje ocekuje, i ja uvijek kazem ako nekom uradis nesto dobro ZABORAVI a ako tebi neko uradi dobro ZAPAMTI. ;) Bog nek' ti je na pomoci i da i odrastes pa skontas da se svijet ne okrece oko foruma i kanala i da je ovo VL a postoji i RL ;)

Poslednja izmena:
Natrag