Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovde dolazi do nesporazuma zato sto ljudi stavljaju sve i svasta u Hide
Pravilima je regulisano sta samo sme ici u Hide, ostalo ide u Code
Takodje je pravilima odredjen broj postova za Hide to je 100 dok su neki poceli da stavljaju i 10 000
upravu si za hide
ali milsim da svak moze da odluci kolko ce staviti znaci u pravilima je najmanje100 ali ako neko misli da vredi vise onda moze da stavi vise ako nisam u pravu nek me SOTA ispravi
Ovako:upravu si za hide
ali milsim da svak moze da odluci kolko ce staviti znaci u pravilima je najmanje100 ali ako neko misli da vredi vise onda moze da stavi vise ako nisam u pravu nek me SOTA ispravi
ja to tako nisam protumacio gde to pise striktno 100 ni manje ni viseNije najmanje sto postova vec je striktno sto.Zabranjeno je stavljati vise.Pozz!
To je upravo vedeno zbog ljudi koji nemaju sta da gledaju a neznaju sami nista da nadjuupravu si za hide
ma meni je svejedno to me uopste nezanima dali 100 ili 1000 treba onda napisati samo 100 i nista vise se nesme stavljati u hide i mislim da ce svak svatitTo je upravo vedeno zbog ljudi koji nemaju sta da gledaju a neznaju sami nista da nadju
Ti ljudi i nemogu mnogo da doprinesu forumu i nikako da naprave vise od 100 postova osim spamom
Ko moze odeda napravi vise od 100 posta koji nesto vrede taj mze i sam da sebi obezbedi nesto za gledanje i nemora da spamuje da bi napravio vise postova i video veci Hide