Sve domace liste se brzinom vjetra gase portovi , kljucevi ,adrese sve je teze naci ,ocigledno je da je to kraj za mnogo sta sto se tice exyu ,naravno osim povlastenog i zasticenog od ovog foruma nettvplusa ,ko biva to je kvalitet to treba stiti i cuvati hehehe,tj zbog administratora stavili veto na to jer oni to gledaju ,u svakom slucaju vas forum vasa pravila i koga cete stiti a koga unistiti i postujem to i drago mi je sto je to tako sada mnogi imaju priliku gledati i mnoge liste su dostupne ,sve pohvaleeee i za administraciju koja slozno donasi uvijek dobre odluke za sve posjetioce ovog foruma,i zelim mnogo jos uspjeha u daljnjem radu u 2014
Nije nettvplus povlašten i zaštićen od ovog foruma, nema smisla postavljati ga kad svi znamo kako će to radit i šta će bit. Što se mene tiče a da se pitalo o tome ja bi dozvolio sve jer vi hoćete sve (mada ni vi ne znate šta hoćete). Ja vam napravim aplikaciju da svi sami sebi napravite liste a vi ih postavljate javno.
Pošaljem listu jednom liku i pazi sad ovo, on kaže treba samo meni, lista je postavljena na freetexthost, po njemu on pametan ja glup, a na kraju liste stoji View count: 17 čisto sumnjam da je on 17 puta pregledao istu listu.
Sandy187 vam napravio the Hive aplikaciju, ja i pokojni D_M_W napravili drugu i bila je i skripta za noobroom filmove, čak sam na pp svima davao premium IP koje su radile super brzo a vi opet pametni postavite filmove javno, ja sam ih dobio na gmail od Sendija i rekao mi je da pošaljem kome god želim al da to ide preko pp. Pričao sam sa ljudima koji drže noobroom i znali su i za moju a i za Sendijevu aplikaciju i nisu imali ništa protiv, al postavljanje filmova javno dovelo je do toga da se sad morate registrovat i to ne baš tako lako.
Doći će vrijeme kad nećete moći ni izvući stream, ilive, iguide, flashcast, zzcast svi koriste token, čisto sumnjam da ima 10 ljudi ovdje koji znaju kako uopšte izvući token. FilmOn ste imali sve, playlist maker koji za sekundu napravi liste za sve plejere, i to ste postavljali x puta, uništeno je, igrali ste se sa ustvnow, mjenjali playlist.m3u i ne znam ni ja kojeg đavola i to ste uništili.
Počinjem da mislim da neki ovdje uopšte i ne postavljaju liste da nekom pomognu da nešto gleda nego čisto da se što više toga postavi, kao da testirate koliko mu treba da se ugasi.
Ovako ili onako liste će se širiti, ja čim vidim poruku: Čuvat ću za sebe, ja listu stavim na freetexthost i vidim kako je čuva za sebe.
Jedino kome sam poslao skoro neke liste koje sam dobio na Poverenje bilo da je postavljeno na mediafire ili freetexthost je Marovtaa i ona je to čuvala za sebe jer se vidjelo da ima 1 download na mediafire i na freetexthost
View count: 1. sve ostalo je pregledano i skinuto x puta, više nisam ni pratio koliko...
btw. Nisam ljut
I'm just sayin'