Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
20.12.2011
Poruka
651
Sve domace liste se brzinom vjetra gase portovi , kljucevi ,adrese sve je teze naci ,ocigledno je da je to kraj za mnogo sta sto se tice exyu ,naravno osim povlastenog i zasticenog od ovog foruma nettvplusa ,ko biva to je kvalitet to treba stiti i cuvati hehehe,tj zbog administratora stavili veto na to jer oni to gledaju ,u svakom slucaju vas forum vasa pravila i koga cete stiti a koga unistiti i postujem to i drago mi je sto je to tako sada mnogi imaju priliku gledati i mnoge liste su dostupne ,sve pohvaleeee i za administraciju koja slozno donasi uvijek dobre odluke za sve posjetioce ovog foruma,i zelim mnogo jos uspjeha u daljnjem radu u 2014

sk5

Učlanjen(a)
26.10.2013
Poruka
69
Kod:
halo:[email]halo@maxcom.dyndns.info[/email] od ovo
izaslo ovo
[url]http://212.83.134.70:5001[/url]
[url]http://212.83.134.70:5002[/url]
[url]http://212.83.134.70:6001[/url]
[url]http://212.83.134.70:8080[/url]
[url]http://212.83.134.70:8082[/url]
ako se daje jedan strim bolje das sve sto imas
pravila su takva sad nema nista sta da se skriva

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Sve domace liste se brzinom vjetra gase portovi , kljucevi ,adrese sve je teze naci ,ocigledno je da je to kraj za mnogo sta sto se tice exyu ,naravno osim povlastenog i zasticenog od ovog foruma nettvplusa ,ko biva to je kvalitet to treba stiti i cuvati hehehe,tj zbog administratora stavili veto na to jer oni to gledaju ,u svakom slucaju vas forum vasa pravila i koga cete stiti a koga unistiti i postujem to i drago mi je sto je to tako sada mnogi imaju priliku gledati i mnoge liste su dostupne ,sve pohvaleeee i za administraciju koja slozno donasi uvijek dobre odluke za sve posjetioce ovog foruma,i zelim mnogo jos uspjeha u daljnjem radu u 2014

Sto se nas u administraciji tice mi smo ovde godinama,i napravljena je jedna kompaktna ,dosta slozna celina koja se medjusobno respektuje....Razmenjivali smo medjusobno liste i pre ovih pravila,za vreme a i verovatno u buducem periodu...Ovim smo hteli da omogucimo i brojnim drugim korisnicima da gledaju makar nesto sa ovih EX-Yu prostora...Imam nebrojeno poruka u sanducetu zadnjih 6 meseci ,gde su to zahtevali od nas korisnici ovog foruma i kritikovali zabranu za liste...Kada se malo bolje razmisli ,mnogi forumi slicni nama svo ovo vreme dozvoljavaju postavljanje a mi stitili te liste zadnjih godina zabranom njihovog postavljanja..Jedino sto smo mogli mi smo i uradili..Neki kompromis je napravljen u vidu odobravanja listi ali pod nekom koliko toliko zastitom za koju smo svesni da bas i nije idealna.....

Sto je do nas uradili smo,a kada korisnici budu trazili ponovo zabranu za liste,nije problem ucinicemo i to..Sto se tice Net Tv imao je forum u ranijem periodu problema sa tim operaterom i svasta nesto,raznoraznih selidbi sa servera na server... pa nebi smo da ponovo prolazimo kroz tu fazu jer je ionako sve manje wareza na netu i sajtovi toga tipa se svakodnevno gase....mi opstajemo jer smatram da donosimo koliko toliko promisljene i pametne odluke ....Dokle videcemo....

Ukratko to bi bilo to u kratkim crtama...

Takodje i tebi sve najbolje....

Član
Učlanjen(a)
28.08.2012
Poruka
338
E al ovde stvarno nikome ne mozes ugoditi... Smeta im kad nema nasih lista vec samo ruskih i td.. smeta im kad ih imaju smeta im opcija hide .... znacii strasno. Ljudi nije sve u tim prokletim kanalima i listama, jedna ode druga dodje morate shvatiti to. Ovo je sve besplatno za nas tako da ne znam sto se vi bunite kad je niste ni platili vec ste samo gledali. T2 lista ce uvek biti aktivna.... nekad ce kociti nekad raditi al mocice da se gleda , sto se tice vektora m kabla i volim tv i to ce raditi produzili su do marta 2014 i opet ce produziti... za ostale liste nacice se s vremena na vreme... I samo cu reci nemam predrasuda ako imam neku dobru listu koju mi niko nije dao vec sam je sam nasao da je ne podelim sa svima, pa nisam je kupio a i dzabe ja da je zadrzim kad ce osvanuti na stranom forumu i sto je najgore bice ugasena a vecina nasih nece znati za to.. Toliko od mene....
Pozdrav svim clanovima foruma kao i moderatorima... :)

sk5

Učlanjen(a)
26.10.2013
Poruka
69
sto se mene tice traziliste gledajte sad i nemoj da se zalite kad sve popuca kao sto je pukla jotel lista i jos mnogi ukljucujuci i jedna veoma dobra lista sa rozni kanali ta pukla pre 5 danakad je bila postavlena cak i SULTAN SE PITA STA MOZE DA URADI SA SVE ZENE KOJE IMA:) rasmislite dobro sta vredi ad se postavlja a sta nevredi za malo slave i neki post vise rusi se ono sto viste gl;edali i zelite da spodelite

Član
Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
338
Kod:
#EXTINF:-1,TV LESKOVAC
[url]http://185.20.36.231:8080/stream/?channel=tvleskovac&stream=1mb[/url]
#EXTINF:-1,CARICIN GRAD LEBANE
[url]http://91.150.78.249:8080/[/url]

Učlanjen(a)
02.10.2013
Poruka
309
Right, but these channels are not transmitted from Romania. They are transmitted from Republic of Moldova. Probable in the future Republic of Moldova will meet with the motherland - Rpmania.

Mozes pisati sta hoces,ali ja te ne razumem
Ich verstehe aber kein wort amerikanisch.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099

Nije nettvplus povlašten i zaštićen od ovog foruma, nema smisla postavljati ga kad svi znamo kako će to radit i šta će bit. Što se mene tiče a da se pitalo o tome ja bi dozvolio sve jer vi hoćete sve (mada ni vi ne znate šta hoćete). Ja vam napravim aplikaciju da svi sami sebi napravite liste a vi ih postavljate javno. Pošaljem listu jednom liku i pazi sad ovo, on kaže treba samo meni, lista je postavljena na freetexthost, po njemu on pametan ja glup, a na kraju liste stoji View count: 17 čisto sumnjam da je on 17 puta pregledao istu listu.

Sandy187 vam napravio the Hive aplikaciju, ja i pokojni D_M_W napravili drugu i bila je i skripta za noobroom filmove, čak sam na pp svima davao premium IP koje su radile super brzo a vi opet pametni postavite filmove javno, ja sam ih dobio na gmail od Sendija i rekao mi je da pošaljem kome god želim al da to ide preko pp. Pričao sam sa ljudima koji drže noobroom i znali su i za moju a i za Sendijevu aplikaciju i nisu imali ništa protiv, al postavljanje filmova javno dovelo je do toga da se sad morate registrovat i to ne baš tako lako.

Doći će vrijeme kad nećete moći ni izvući stream, ilive, iguide, flashcast, zzcast svi koriste token, čisto sumnjam da ima 10 ljudi ovdje koji znaju kako uopšte izvući token. FilmOn ste imali sve, playlist maker koji za sekundu napravi liste za sve plejere, i to ste postavljali x puta, uništeno je, igrali ste se sa ustvnow, mjenjali playlist.m3u i ne znam ni ja kojeg đavola i to ste uništili.

Počinjem da mislim da neki ovdje uopšte i ne postavljaju liste da nekom pomognu da nešto gleda nego čisto da se što više toga postavi, kao da testirate koliko mu treba da se ugasi.

Ovako ili onako liste će se širiti, ja čim vidim poruku: Čuvat ću za sebe, ja listu stavim na freetexthost i vidim kako je čuva za sebe.

Jedino kome sam poslao skoro neke liste koje sam dobio na Poverenje bilo da je postavljeno na mediafire ili freetexthost je Marovtaa i ona je to čuvala za sebe jer se vidjelo da ima 1 download na mediafire i na freetexthost View count: 1. sve ostalo je pregledano i skinuto x puta, više nisam ni pratio koliko...

btw. Nisam ljut :D I'm just sayin'

Učlanjen(a)
02.10.2013
Poruka
309
Balkan TV
Kod:
rtmp://yayin.tvdunyasi.tv/live/balkanrtv

Novi hash
Kod:
hash=e47f132c5b2cf7383c17d0e616d1ab689ebcb741

Natrag