Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Gde da nadjem tu opciju da skenira? Nashao sam neshto u simpleTV kao scan channels..ali ne znam da li je to to? (ja uglavnom ukucavam peske kanal po kanal, mislim to jako sporo ide generalno : ))))

Ako misliš na FutuBox kanale napravio sam sebi bat skriptu da ne moram ubacivati jedan po jedan:

Kod:
@echo off
     echo #EXTM3U>List.m3u
     FOR /L %%G IN ([COLOR=#ff0000]10000[/COLOR], 1, [COLOR=#ff0000]10999[/COLOR]) DO (
     echo #EXTINF:-1,Channel %%G>>List.m3u
     echo rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://tv.futubox.com/live?lp/z0%%G.stream>>List.m3u
     echo Number: %%G
     )
pause

Naravno nećeš sad napravit listu od 99.999 kanala jer trebalo bi ti mjesec da ih SimpleTV provjeri (ako uopšte učita listu od 10mb+), učitaj 1000 u SimpleTV, selektuj ih sve na listi, desni klik, odeš na Miscellaneous > Check Selected Channels i pustiš da radi.

Član
Učlanjen(a)
04.11.2012
Poruka
54
Ako misliš na FutuBox kanale napravio sam sebi bat skriptu da ne moram ubacivati jedan po jedan:

Kod:
@echo off
     echo #EXTM3U>List.m3u
     FOR /L %%G IN ([COLOR=#ff0000]10000[/COLOR], 1, [COLOR=#ff0000]10999[/COLOR]) DO (
     )
pause

Naravno nećeš sad napravit listu od 99.999 kanala jer trebalo bi ti mjesec da ih SimpleTV provjeri (ako uopšte učita listu od 10mb+), učitaj 1000 u SimpleTV, selektuj ih sve na listi, desni klik, odeš na Miscellaneous > Check Selected Channels i pustiš da radi.
Gde da ubacim taj kod sto si napravio?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Gde da ubacim taj kod sto si napravio?

Napraviš negdje new text document, promjeniš mu ime i ekstenziju u npr. FutuBox.bat i ubaciš sve to u njega i pokreneš, na kraju dobiješ listu List.m3u učitaš u SimpleTV i skeniraš kako sam rekao, ako šta nađeš podjeliš s nama. ;)

A ti druze zvucis kao neko sa dobrim intelektualnim razvojem i dobrim vokabularom pa se iskreno nadam da spadas u onih 0.01% koji me ne dozivljava kao vuka u jagnjecoj kozi stink.

Naravno da jesam zato sam i rekao (ONI i IM).
grinvs.gif
Ne osuđujem ja ni te koji to pitaju na takav način al brate dragi budi muško i pitaj kao normalan svijet, ako imam dat ću kao i do sad, ne sramoti muški rôd.
grinvs.gif
A ti ne kradi smajli.
grinvs.gif

Učlanjen(a)
03.02.2012
Poruka
503
Sky Sport HD Extra

Kod:
Simple

rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://tv.futubox.com/live?lp/z050333.stream

Kod:
VLC
rtmp://tv.futubox.com/live?lp/z050333.stream

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
54

Kod:
@echo off
     echo #EXTM3U>List.m3u
     )
pause

Ovo radi super ,
i zaista jednostavno za rad.
dosad sam liste pravio u excelu preko makroa.
Bravo D3n1s i hvala

Član
Učlanjen(a)
13.02.2012
Poruka
44
Sad jos samo da se mozemo dogovoriti da raspodelimo opsege za skeniranje, da ne skeniramo svi jedno te isto i da sakupimo pronadjeno u jednu listu...

CBS ima ovde... neko je trazio

Kod:
http://www.shadownet.ro/channels.php

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
3
Ja moram da vas pitam jos jednom da mi pomognete POSTO OCITO ste upuceni bi9lje od mene
NET mi secka kako da vidim tj da se uverim da li secka ili nejer kad gledam ove kanale secka mi na koro svim

Član
Učlanjen(a)
26.09.2012
Poruka
28
veliko hvala svima koji dijele linkove!
Pitanje- jel i nekome od vas su neki futubox kanali zeleni, samo sa tonom, a bez slike?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
veliko hvala svima koji dijele linkove!
Pitanje- jel i nekome od vas su neki futubox kanali zeleni, samo sa tonom, a bez slike?

Kod mene u PotPlayer i VLC radi bez problema, a i Simple TV, jedino ne znam jel još problem sa onim GPU decoding u SimpleTV, probaj u Preferences > Video > Decoders > ffmpeg isključit kvakice na tome.

Natrag