Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Član
Učlanjen(a)
20.12.2011
Poruka
651
Sta je sa ovim nettv playerom znali ko neradi i kad se deinstalira i ponovo instalira i bez kljuca izbacuje istu gresku

Učlanjen(a)
22.05.2012
Poruka
70
Kako sam cuo od jednog pretplatnika futuboxa,on tvrdi da svega 109 kanala ima koji se nonstop strimuju.Od toga su 8 Nemackih iz Sky paketa.

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
54
AKO MOZE MALA POMOC KAD STAVIM SREM KAO OVAJ

Kod:
[URL]http://212.162.68.163/prodtvr2U[/URL]
SILPLE PLEYER STALNO SE PONAVLJA NOVA STAVKA I NEMOZE DA SE UKLJUCI KANAL
Probaj ovako sa VLC
Kod:
mmsh://212.162.68.163:80/prodtvr1?MSWMExt=.asf
Ali stream koci,mislim da imas i boljih.
Moze i browser
Kod:
http://212.162.68.163/prodtvr1?MSWMExt=.asf

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.05.2012
Poruka
70
MTV DANCE na futuboxu
Kod:
http://ioslivetv.net/wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/player.swf?netstreambasepath=http://ioslivetv.net/&autostart=true&skin=http://ioslivetv.net/wp-content/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/skins/newtubedark.zip&streamer=rtmp://tv.webport.tv/live?lp&provider=rtmp&file=z010002.stream

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ako obrises i ovaj moj post
dokazaces da si obicna kukavica a onda mozes slobodno obrisati i moj
acount jer ces i tako dokazati da smo svi mi sa 20-30 poruka diskriminisani
u odnosu na ostale. Pa ako treba da se psujem i prepirem sa ostalima da
bih ostvarila 100 postova takav forum mi ne treba!

Neću reći da nema diskriminacije al moraš da svatiš jednu stvar, kao prvo žensko si što oni (da se ne bi obraćala meni to je treće lice množine) ne znaju 100%, ovo kažem zato što je bilo svakakvih očajničkih pokušaja da se nešto dobije i onda na PP bude onih pitanja tipa: "Umrlo mi jare pa sam tužan, imaš li pink kanale da popravim raspoloženje." neću se pravit pametan ili okolišati nego ću ti reći kako jeste, malo im je teže povjerovati da se žensko zanima za nešto ovako, nemoj me pogrešno svatit al 99.9% njih uopšte ne vjeruje da si žensko, i opet kažem nemoj me pogrešno svatiti i nemaš se šta dokazivati ili šta već, jednostavno tako je kako je. Baš zbog tih pitanja koja dolaze na PP svi misle da si ti vuk u ovčijoj koži koji očajnički pokušava dobiti nešto što obični vuk ne dobije.
grinvs.gif

"Iskrenost je ljudska vrlina vjerodostojnog djelovanja i komuniciranja, u skladu sa smislom pravednosti i odanosti."

Što se tiče broja postova i to je tačno, dosta puta se javi neko novi i izvali neku glupost, što ovi malo "pametniji" jedva dočekaju, naravno, da ga pregaze umjesto da pomognu.

Sa jednim ću se složit i svaka čast bilo kome ko čisti postove, tema su TV i Radio kanali, ne praznik, ne moj rođendan a ni komšijina sahrana. Tu smo da pomognemo jedni drugim (što se tiče TV kanala) sve ostalo treba brisati. Uletim ovdje na sat-dva max dnevno i dok pročitam x stranica gluposti izgubim vremena, jer kontam neko je na nekoj strani postavio nešto što sam ja našao pa sam primoran da pročitam sve (gluposti). Nije problem čestitati nešto ako već u postu ima nešto korisno, pa neću ni ja nazvati radio i reći samo: "Pozdravljam Hugu, Hugolinu i male hugiće", naručit ću pjesmu pa tek onda pozdravljati.
grinvs.gif

Samo da javim da je ona slika što je postavljena (SportKlub i ArenaSport u FutuBox) vjerovatno lažna, ako je vjerovati SimpleTV ostavio sam ga dok sam bio na poslu i skenirao je od 70000 do 79999 i nema ništa.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
[ATTENTION]Paznja[/ATTENTION]
nadam se da ste napokon rijesili tu svadju izmedju sebe, molim vas sve koji ste aktivni na ovom dijelu foruma da prestanete da pisete bespotrebne postove ko je kakav itd. postovi od sada pa na dalje idu samo linkovi ili pitanja ukoliko nekome treba pomoc, za sve ostalo imate PP, svaki drugi post, a da nije vezan za temu bice izbrisan, a ako se nastavi svadja korisnik ce dobiti vremenski ban, ukoliko se isto ponovi bice banovan trajno, nemojte pogresno da me shvatiti ali mora se znati nekakav red jer ova tema toliko ruzno izgleda da mi se gadi kad pocnem da citam razne komentare, hvala

SF team

Član
Učlanjen(a)
09.11.2010
Poruka
329
malo holanđana,nije na odmet ....
Kod:
[mms://kippingmultimediaal.nl/tvdordrecht/CODE][CODE]mms://nyc01.egihosting.com/102741[CODE]mms://wms.streamone.nl/nijmegen1?.wma
[/CODE]

Član
Učlanjen(a)
16.02.2011
Poruka
95
Neću reći da nema diskriminacije al moraš da svatiš jednu stvar, kao prvo žensko si što oni (da se ne bi obraćala meni to je treće lice množine) ne znaju 100%, ovo kažem zato što je bilo svakakvih očajničkih pokušaja da se nešto dobije i onda na PP bude onih pitanja tipa: "Umrlo mi jare pa sam tužan, imaš li pink kanale da popravim raspoloženje." neću se pravit pametan ili okolišati nego ću ti reći kako jeste, malo im je teže povjerovati da se žensko zanima za nešto ovako, nemoj me pogrešno svatit al 99.9% njih uopšte ne vjeruje da si žensko, i opet kažem nemoj me pogrešno svatiti i nemaš se šta dokazivati ili šta već, jednostavno tako je kako je. Baš zbog tih pitanja koja dolaze na PP svi misle da si ti vuk u ovčijoj koži koji očajnički pokušava dobiti nešto što obični vuk ne dobije.
grinvs.gif

"Iskrenost je ljudska vrlina vjerodostojnog djelovanja i komuniciranja, u skladu sa smislom pravednosti i odanosti."
To sto 99.9% misli da sam vuk u jagnjecoj kozi i da ne veruje da sam dama to je samo jos jedan dokaz da je Balkan mesto muskaraca a to vazi i za ovaj forum. To me ne uzbudjuje mnogo jer sam jaca licnost od 99.9 posto takvih ali veruj mi da ima mnogo vise pravih dzentlmena i gospode ovde koji ne dele to misljenje da sam ja kukavicje jaje. Ima nas koji jos uvek drzimo do sebe, do svoje licnosti i obraza i ne bi ga menjali nizasta a pogotovu ne na mestu prepunom ljgavosti, prostakluka i kolotecine koja iritira svakog onog normalnog ko hoce da uziva u ovom forumu a ne da cita svkakve gadosti. Jedini kome sam se obratila za pomoc na ovom forumu je Sota i to samo u 5 ili 6 navrata (racunajuci i jedan drugi forum) i kad sam shvatila da mu pomalo dosadjujem - prestala to da radim. Evo ga na liniji pa nek potvrdi ili demantuje. Kao veliki neznalica zamolila sam ga za takve banalnosti oko toga gde se ubacuje proxy ili kako da napravim strim sa nastavkom jer to nisam znala. Jedino sto sam izasla iz okvira je sto sam mu potrazila par kanala ali kad mi je objasnio da se oni placaju ja sam pomalo razocarana ipak odustala i prestala da mu dosadjujem. A ako bilo ko drugi moze da potvdi da sam mu bilo sta trazila da mi da na pm, bilo kakvu uslugu, pomoc, strim, 100 eura, kasicicu kafe.., neka kaze i javno me ovde diskredituje slikom sa pm-a da sam to ucinila - i ja cu sama ugasiti svoj acount.
A ti druze zvucis kao neko sa dobrim intelektualnim razvojem i dobrim vokabularom pa se iskreno nadam da spadas u onih 0.01% koji me ne dozivljava kao vuka u jagnjecoj kozi stink.
pozdrav svim dzentlmenima sa ovog foruma i pre svega dobrim i korektnim ljudima a ja sam se hvala Bogu uverila da ih je mnogo - mnogo vise nego ovih nevaspitanih i pre svega gramaticki nepismenih, da nebih upotrebila neku tezu rec

Poslednja izmena:
Natrag