Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.480 66,6%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 872 23,4%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,3%
  • mplayer

Votes: 28 0,8%
  • SF Vip Player

Votes: 211 5,7%

• Total voters
    3.724
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poruka
62
Sta je ovo ljudi ovde,kakvi su to moderatori,upravnici i kako se vec zovu,ko su oni da sa nama upravljaju,uredjuju ili rade sta hoce ovde sa nama,nije ovo doba staljina,tita i ostalih njima slicnim,to je vec 50 god.proslost,ovo je realnost,Jedino zajednicko sto ovi upravitelji i urednici imaju je zivotinjska glava u njihovim avatarima,a to samo po sebi kaze kolika je njihova quota inteligentosti,daleko ispod 50%.Onaj nostradamis mi je pre neki dan poslao PP da me opominje vec drugi puta, a treci puta cu da odjebem odakle sam dosao,to su njegove reci.Neka on mene banuje boli mene,ja mogu i bez ovog foruma,imam dosta prijatelja odavde koji cemi uvek nadam se pomoci.

Podržavam,i ja sam danas dobio PM od nostradamusa s prijetnjom brisanja s foruma samo zato što sam prokomentirao prijetnju članu foruma.Dokle tako nostradamus,mihailo i ostali???

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Sta je ovo ljudi ovde,kakvi su to moderatori,upravnici i kako se vec zovu,ko su oni da sa nama upravljaju,uredjuju ili rade sta hoce ovde sa nama,nije ovo doba staljina,tita i ostalih njima slicnim,to je vec 50 god.proslost,ovo je realnost,Jedino zajednicko sto ovi upravitelji i urednici imaju je zivotinjska glava u njihovim avatarima,a to samo po sebi kaze kolika je njihova quota inteligentosti,daleko ispod 50%.Onaj nostradamis mi je pre neki dan poslao PP da me opominje vec drugi puta, a treci puta cu da odjebem odakle sam dosao,to su njegove reci.Neka on mene banuje boli mene,ja mogu i bez ovog foruma,imam dosta prijatelja odavde koji cemi uvek nadam se pomoci.

U cemu je problem........

Ja sam postupio uljudno i lepo zamolio.....i nevidim razlog ovakvog piskaranja sa tvoje strane.....

a to koliki mi je procenat intiligentnosti....to je opet moj i samo moj problem....

Usput,ako zelis da drugacije razgovaramo.......pa mozemo i to ....nije nikakav problem....

Jedno je sigurno da se spustati na tvoj nivo zasigurno necu......Na ovom forumu je ostalo par miliona mojih reci i u nijednoj nemoze se naci neka pogrdna ili nedaj boze psovka.......

Mislim da i to govori pomalo o intiligenciji,mojoj a i tvojoj......

Proud to be Serbian
Član
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
4.435
Шта је бре ово људи овде чему оволика галама, ајде мало смирите страсти. Сота имаш поруку.

Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
175
U cemu je problem........

Ja sam postupio uljudno i lepo zamolio.....i nevidim razlog ovakvog piskaranja sa tvoje strane.....

a to koliki mi je procenat intiligentnosti....to je opet moj i samo moj problem....

Usput,ako zelis da drugacije razgovaramo.......pa mozemo i to ....nije nikakav problem....

Jedno je sigurno da se spustati na tvoj nivo zasigurno necu......Na ovom forumu je ostalo par miliona mojih reci i u nijednoj nemoze se naci neka pogrdna ili nedaj boze psovka.......

Mislim da i to govori pomalo o intiligenciji,mojoj a i tvojoj......

Boki izvini ali ovaj text gore nije adresiran na tebe,ali gde si tusi,samim tim da sam dobio odgovor koji je gotovo isto toliko identican kao onaj moj text gore,to je samo potvrda moje inteligentosti i znanja.
Übrigenss,bin 71 jahre alt,und meine IQ ist momental isti kao i .... nur 33%,früher war aber 133%

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Шта је бре ово људи овде чему оволика галама, ајде мало смирите страсти. Сота имаш поруку.

A neznam ni sam polako ulazim u sustinu ove teme......:beee:....vidim teme zatvarane,otvarane.......zakljucane......
Vracam se unazad i citam......Jedini moj propust je sto sam obriso jedan post od Sote i njemu se mogu samo izvinuti na tome i taj post je vracen na forum.....

Hteo sam da smirim strasti a docekan na noz od pojedinih......ali ok prosao sam preko toga pa videcemo......

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Boki izvini ali ovaj text gore nije adresiran na tebe,ali gde si tusi,samim tim da sam dobio odgovor koji je gotovo isto toliko identican kao onaj moj text gore,to je samo potvrda moje inteligentosti i znanja.
Übrigenss,bin 71 jahre alt,und meine IQ ist momental isti kao i .... nur 33%,früher war aber 133%

Sve ok.............primi i ti moje izvinjenje ........misleo sam da se odnosilo na mene te tako i odreagovao a znam da nicim nisam izazvao.....

Jos jednom IZVINI.......nesporazum je......sve 5

Brate postavljajte sta god hocete samo nemojte se psovati i vredjati......sve ostalo moze.....

A i nasi urednici i moderatori ce spustiti loptu na zemlju....i bice to sve ok.....

Proud to be Serbian
Član
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
4.435
И ви остали чему галама ако имате проблем изнесите га кажи проблем је то и то, али једно да знате више нема, вургалности и вређања тако да се морате навићи, зато ако немате нешто корисно да поставите не морате то ни радити правила се морају знати тако је на овом форуму као и на сваком другом, и уредници могу погрешитит ево Боки иако Админ је признао грешку поштено тако да можете и ви да се уздржите мало прво мало размислите па онда пишите. Искрено вам кажем не вређам поштено сам вам реко, а ви како вам воља.;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.946
Sve ok.............primi i ti moje izvinjenje ........misleo sam da se odnosilo na mene te tako i odreagovao a znam da nicim nisam izazvao.....

Jos jednom IZVINI.......nesporazum je......sve 5

Brate postavljajte sta god hocete samo nemojte se psovati i vredjati......sve ostalo moze.....

A i nasi urednici i moderatori ce spustiti loptu na zemlju....i bice to sve ok.....

Pogledajte ljudi kako Covjek zdravog razuma pristupa clanovima Foruma to znaci da mozda u nekim trenutcima i sami shvatimo da smo neko manje neko vise odreagovali u Afektu

Boki71

Od samog pocetka nekako mi moj Instinkt govori da si covjek sirokih shvatanja i razumijevanja a kad to kazem obracanje nama sa tvoje (ili vase strane) na Forum trebalo bi da bude ovakvog sadrzaja naravno da se nekad u nekim situacijama nesta i nemoze izbjec to stoji i reakcija je drugacija ali.....
ako se komunikacija i obostrano obracanje jednih prema drugima svedu na ovaj NIVO nece biti potrebe za prepucavanjem i rigoroznim ponasanjem svi ce biti i vise nego zadovoljni

Hvala ti na razumijevanju tj. hvala vam na razumijevanju mislim da vecina ima isto misljenje kao ja

Pozdrav

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
Sta je ovo pobogu ima 790. strana kliknem vrati me na 783.
Zahvaljujem Soti na Net TV kanalima koji idu preko proxyja sad ne koci vise kad je na 500kbits.

Natrag